Mario Tudose și Patrick Dulcea, convocați la reprezentativa României U19

Naționala U19 a României va efectua un stagiu de pregătire la Timișoara și în Ungaria, în perioada 20-24 august, când tricolorii antrenați de Adrian Dulcea vor juca și o partidă amicală împotriva Ungariei.

Selecționerul a convocat pentru această acțiune un lot de 18 jucători, printre aceștia regăsindu-se și doi fotbaliști de la FC Argeș. Este vorba de fundașul Mario Tudose și mijlocașul Patrick Dulcea. Cei doi alb-violeți nu sunt la prima convocare sub tricolor, fiind prezențe constante la reprezentativele României U16, U17 și U18.

Meciul cu Ungaria se va juca la Telki:

Miercuri, 23 august: Ungaria U19 –România U19 – ora 18:30

Lotul convocat pentru această acțiune:

Portari: Adrian Frânculescu (CSA Steaua), Vlad Răfăilă (Dunărea Călărași)

Fundași: Mario Geană (Unirea Dej), Mario Aioanei (Unirea Slobozia), Mario Tudose ( FC Argeș), Robert Jalade (Sevilla FC / Spania), Darius Iurasciuc (UTA Arad), Robert Bădescu (FC Rapid 1923)

Mijlocași: Cosmin Costea (CSM Alexandria), George Gogescu (FCSB), Fabiano Cibi (CSC Dumbrăvița), Patrick Dulcea (FC Argeș), Eric Vînău (CSC 1599 Șelimbăr), Dan Spătaru (Kids Tâmpa Brașov), Andreas Burcea (Concordia Chiajna), Mihnea Rădulescu (ACS Petrolul 52)

Atacanți: Alexandru Stan (FC Rapid 1923), Raul Rotund (CSC 1599 Șelimbăr)

În toamnă încep calificările pentru Euro 2024

Reprezentativa U19 va evolua, în perioada 11-17 octombrie, în prima etapă a calificărilor pentru EURO 2024. România face parte din Grupa 10, alături de Cehia, Finlanda și San Marino. Gazda meciurilor va fi Cehia. Primele două clasate din fiecare grupă de calificare, alături de cea mai bună echipă clasată pe locul 3, se califică la Turul de Elită. Turneul final EURO 2024 va avea loc în Irlanda de Nord.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds