Mario Zebić răspunde întrebărilor ChatGPT în 5 limbi diferite

Alături de Mario Zebić am realizat primul interviu din fotbal în care un fotbalist răspunde în cinci limbi diferite, dar și primul în care întrebările sunt generate de ChatGPT, chatbotul de inteligență artificială care se pare că va revoluția lumea.

Mario Zebić, noul nostru transfer, este poliglot, acesta reușind să cunoască o sumedenie de limbi străine. El vorbește croată (limba maternă), sârba, poloneza, germana, engleza și, cu siguranță, va începe să învețe și româna. În vârstă de 26 de ani, croatul evoluează pe postul de fundaș central, dar mai poate evolua și ca mijlocaș defensiv și fundaș lateral. În acest sezon competițional, a îmbrăcat tricoul echipei poloneze Korona Kielce.

Întrebările au fost selecționate utilizând ChatGPT, chatbotul de inteligență artificială care se pare că va revoluția lumea. Mai în detaliu, ChatGPT este un asistent virtual algoritmic creat de OpenAI. A fost proiectat să răspundă întrebărilor și să ofere informații generale atunci când este solicitat. Acesta este programat să comunice cu oamenii într-un mod natural, prin intermediul limbajului scris.

Interviu în 5 limbi străine cu Mario Zebić