Marius Constantin: ”Să demonstrăm că nu suntem cei mai slabi din campionat”

Fundașul Marius Constantin a fost extrem de dezamăgit de jocul alb-violeților din partida cu Petrolul Ploiești, pierdută de FC Argeș, la limită, scor 0-1.

Căpitanul piteștenilor a tras un semnal de alarmă și le-a cerut colegilor să se trezească la realitate în al 12-lea ceas pentru a redresa situația din clasament.

”Situația e grea spre tragică în momentul de față. Moralul este sub limită, dar nu putem să renunțăm. Mai sunt 27 de puncte puse în joc. 

Pot spune că ne gândeam că încheiem sezonul regular pe loc direct retrogradabil. Având în vedere cum am început sezonul, cum l-am continuat și perioada de la sfârșitul lui octombrie nu este nicio surpriză că suntem aici. 

Nu am vreo explicație pentru situația în care suntem. Nici nu mai știm să ne bucurăm. Nu putem să renunțăm. Ce să facem, să ne luăm hainele și să plecăm acasă? Trebuie să găsim soluții. 

Ce ne rămâne de făcut e să luptăm până la final. Am rămas perplex, e greu de digerat perioada asta. Trebuie să demonstrăm că nu suntem cei mai slabi din campionat. 

Se întâmplă ceva, date fiind condițiile bune pe care le avem aici. Se vede o luptă cu cuțitul la os în play-out. Cuțitul nu doar că a ajuns la os, a și intrat puțin în el. 

În momentul în care o să cedăm fără să luptăm, o să arătăm ca niște lași și ca niște oameni fără onoare”, a declarat Marius Constantin, la finalul meciului cu Petrolul.