Martin: „Avem şanse la locul 3!”

Atacantul Mădălin Martin, cel de-al treilea transfer din această iarnă al echipei FC Argeş, îşi doreşte să confirme aşteptările la echipa noastră. Fotbalis­tul de 25 de ani care are în palmares 84 de meciuri la Rapid vrea să-şi relanseze cariera la Piteşti. Fotbalis­tul originar din Teleorman a semnat cu gruparea din Trivale un contract pe şase luni, cu drept de prelungire pe încă un sezon, şi speră să reuşească o nouă promovare în Liga 1 după cele două realizate cu giuleştenii.

De ce ai ales Piteştiul?
-Pentru că este un proiect pe termen lung şi serios. FC Argeş este o echipă de mare tradiţie a fotbalului românesc. Mă simt foarte bine la noua mea echipă. Sunt oameni serioşi, care îşi doresc să readucă clubul unde a fost în urmă cu câţiva ani. FC Argeş trebuie să revină în Liga 1, pentru că acolo îi este locul.

Ai mai lucrat cu antrenorul Emil Săndoi?
-Da. Am cinci meciuri jucate la naţionala de tineret a României. Este un antrenor care ştie să ţină grupul unit, ştie să vorbească cu jucătorii şi să ne motiveze. Ştie ce să ne ceară la antrenamente şi vrea să scoată maximum din fiecare dintre noi.

#”Este un progres după plecarea de la Metaloglobus”

Cum ţi se pare lotul lui FC Argeş?
-În cele două săptămâni de pregătire cu echipa mi-am dat seama că este un grup profesionist, cu calităţi foarte bune. Sunt convins că în acest retur vom mai urca câteva locuri în clasament.

Perioada de cantonament cum decurge?
-Este o perioadă grea, dar decurge foarte bine. Se simte oboseala acumulată, dar tragem tare în această perioadă pentru că ne va ajuta mult în retur. O pregătire bună te poate ţine tot returul.

Ai evoluat şi în Liga 1 cu Rapid. Venirea la Liga a 2-a este un pas înapoi pentru tine?
-Nu este un regres că am venit la FC Argeş. Este un progres după plecarea de la Metaloglobus. Aici este un proiect pe termen lung, iar finalitatea este ca în sezonul viitor să promovăm în Liga 1. Eu îmi doresc să facem o treabă bună şi în acest retur de campionat.

#”Pot juca mijlocaş lateral, dar şi atacant”

Poate spera FC Argeş la un loc 3 care ar însemna un eventual baraj cu locul 12 din Liga 1?
-Dacă vom avea un început bun de retur, eu cred că avem şanse la locul 3. Din ce am văzut, şi Chindia Târgovişte are probleme. Nu cred că este vreo echipă din această serie care să nu poată fi învinsă.

Pe ce post dai cel mai bun randament?
-Eu pot juca mijlocaş lateral, dar şi atacant. Pe ambele posturi pot să dau un randament bun. Voi juca unde mă va pune antrenorul, în funcţie de sistemul de joc pe care îl va alege.

Care este cea mai mare realizare a carierei, dar şi cea mai mare dezamăgire?
-Cea mai mare realizare este că am jucat la Rapid la o vârstă destul de fragedă. Ca regres este faptul că m-am accidentat, fapt care m-a tras în jos.

Obiectivul tău personal care este?
-Să fiu sănătos, în primul rând, şi să am evoluţii cât mai bune. Îmi doresc să înscriu cât mai multe goluri, iar prin reuşitele mele, să ajut cât mai mult echipa.

Ce mesaj le transmiţi suporterilor echipei FC Argeş?
-Să aibă încredere în mine, pentru că voi da totul pe teren pentru FC Argeş. Îmi doresc să joc cât mai bine şi să confirm aşteptările celor care m-au dorit la această echipă.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.