Meci cu scântei pentru fetele noastre

Echipa de fotbal feminin a clubului FC Argeș a obținut a treia victorie din Liga 2, după ce s-a impus fără probleme, scor 7-0, în confruntarea de duminică, de pe propriul teren, cu ACS Atletic Drobeta, ultima clasată a eșalonului secund.

Timp de aproape 70 de minute, meciul a fost unul destul de liniștit, însă a devenit brusc tensionat, în urma unui penalty care a încins spiritele. La scorul de 4-0, Argeșul a primit o lovitură de la 11 m, în urma unui fault în careu asupra Roxanei Gîngoe. Severinencele Bianca Mincă, Gabriela Răducan și Mădălina Paraschiv au protestat vehement la decizia arbitrului, însă nu s-au limitat doar la vorbele de „duh”. Au mers după Roxana Gîngoe și au luat-o la pumni și picioare. În incercarea de a se apăra, jucătoarea echipei noastre a ripostat, arbitrul fiind nevoit să arate cartonașul roșu celor patru fotbaliste implicate în altercație. Nici antrenorul Drobetei, Daniel Ispas, nu a prins finalul meciului pe bancă, acesta fiind eliminat după ce a primit două cartonașe galbene. Nici după ce a fost eliminat, tehnicianul Severinului nu s-a potolit, refuzând în prima instanță sa iasă de pe teren. După avertismentul cavalerului fluierului, care a transmis capitanului echipei că va fluiera finalul partidei, dacă antrenorul nu părăsește suprafața de joc în trei minute, Ispas s-a conformat într-un final, însă a mers în spatele gardului, continuând să-l înjure ca la ușa cortului pe „central”. În urma acestui succes, FC Argeș ocupă locul 7, cu 10 puncte, adunate zece partide. În runda următoare, programată pe 14 aprilie, echipa noastră va întâlni, în deplasare, pe ACS Atletic Olimpic Gherla, liderul seriei.

⚽Liga 2 FemininSeria 2 – Etapa 12

FC ArgeșACS Atletic Drobeta 7-0(3-0)
Au marcat: Amira Borțoi(’20, ’42), Roxana Gîngoe(’45), Andreea Matei(’62), Ariana Marin(’70), Ancuța Iliescu(’84), Natașa Diaconu(’88)

FC Argeș Feminin: Mihaela Din – Maria Chițu(min.70 Ana Tănasă), Ana Ion(min.62 Ramona Roșioru), Cristina Crudu, Alisia Spiridon(min.62 Nicola Tircomnicu) – Andreea Matei, Natașa Diaconu, Ariana Marin – Amira Borțoi(min.74 Ancuța Iliescu), Roxana Gîngoe, Elisa Pîrvu(min.70 Georgiana Timiș)
Rezerve neutilizate: Teodora Ungheanu
Antrenor: Mihai Cârstea