Medical Tours Company este cel mai nou partener al clubului nostru

FC Argeș și Medical Tours Company – un parteneriat pentru sănătatea orală a membrilor clubului!

Suntem bucuroși să anunțăm colaborarea cu clinica dentară Medical Tours Company, cu locații în Pitești și Ștefănești, un parteneriat prin care membrii clubului nostru, atât copii, cât și adulți, beneficiază de servicii stomatologice de calitate în cadrul acestei clinici cu tradiție în Argeș.

Clinica Medical Tours Company va pune la dispoziție o echipă formată din 12 specialiști din toate ramurile stomatologiei (6 medici pentru adulți, 3 pentru copii și 3 ortodonți) aparatură performantă de ultimă generație și un ambient plăcut.

Comunicatul oficial al noului nostru partener:

„Promovarea importanței unui stil de viață sănătos pentru o stare de bine și un zâmbet impecabil este una dintre preocupările noastre încă de la începuturile clinicii.

Problemele de sănătate, inclusiv dentară, nu pot face parte din viața unui sportiv, de aceea am facilitat, ori de câte ori am avut ocazia, accesul acestora la servicii dentare de calitate. Facem parte dintr-o comunitate pe care o respectăm și pe care vrem să o susținem, implicându-ne activ în acțiuni de bine care pot face diferența în viața acesteia.

Cu această motivație în suflet, începând din acest an, clinica stomatologică Medical Tours Company oferă beneficii constând în servicii stomatologice tuturor membrilor clubului FC ARGEȘ.

Așteptăm cu nerăbdare să ne cunoaștem și să zâmbim împreună!”

Pentru a accesa conturile de social-media ale partenerilor noștri, puteți accesa următoarele linkuri: Facebook / Instagram