Meritau victoria dar au luat doar un punct!

FC Argeş a obţinut doar un punct din confruntarea de sâmbătă de pe propriul teren cu Academica Clinceni, deşi după felul în care au decurs ostilităţile în teren ar fi meritat să câştige toate punctele puse în joc. Alb-violeţii au terminat la egalitate, 1-1, partida cu ilfovenii şi se menţin pe locul 8 al ierarhiei cu cele 17 puncte acumulate în cele 12 etape jucate până acum.
Disputa din Trivale a fost una cu două reprize diametral opuse, prima dominată de oaspeţi, iar cea de-a doua la discreţia gazdelor care au ratat din toate poziţiile. Clinceniul a deschis scorul după 26 de minute printr-o lovitură de la 11 m chiar la prima fază periculoasă la poarta piteştenilor. Veteranul Marian Constantinescu a pătruns în careu, i-a pasat lui Văduva care a trimis spre poartă. Şerbănică a respins balonul cu mâna iar centralul a arătat punctul cu var, penaltiul fiind transformat de către Constantinescu. Oaspeţii au avut şansa de a-şi majora diferenţa pe tabela de marcaj cu 7 minute înainte de finalul primei reprize. Gliga a scăpat singur spre poartă însă şutul acestuia a fost respins de portarul nIcuşor Grecu. După revenirea de la cabine, FC argeş a ieşit mult mai motivată. Argeşenii au restabilit egalitatea după doar 7 minute de la reluarea partide. Grecu a centrat perfect în careu, Panait a trimis cu capul spre poarta oaspeţilor iar balonul a intrat în poartă după ce l-a atins pe Balgiu. După restabilirea egalităţii, alb-violeţii au încercat să se desprindă pe tabelă. Grecu, Raul Costin şi Dănuţ Şerbănică au fost foarte aproape de a duce Piteştiul în avantaj însă portarul ilfovenilor şi bara s-a opus de fiecare dată. Repriza secundă făcută de FC Argeş a fost cea mai bună din acest tur de campionat iar alb-violeţii ar fi meritat să câştige după aspectul jocului.

Caseta tehnică:

FC Argeş – Academica Clinceni 1-1 (0-1) min.90
A marcat: Balgiu (autogol min 52)/Constantinescu min. 25 penalti.
FC Argeş: Grecu – Tofan, Vişa, Şerbănică, Stan – Panait, Raul Costin, David(min. 46 Şerban), Năstăsie(min. 79 Albu)- Grecu(min. 84 Oancea), Buhăescu. Antrenor: Iordan Eftimie.
Academică Clinceni: Ureche -Matei, Deaconescu, Găină, Şandru – Balgiu, Simion, Gliga(min.69 Pulhac), Barbu(min. 57 Mihalcea) – Constantinescu, Văduva(min. 46 Blejdea). Antrenor: Erik Lincar.
Stadion: Nicolae Dobrin, Spectatori 1300.
Arbitri: Ionuţ Valentin Iugulescu, Gabriel Ion Cătană, Petruţa Iugulescu (toţi din Târgovişte).
Observatori: Laurenţiu Vărgatu(Craiova), Constantin Pintilie(Vâlcea).
Cartonaşe galbene: Vişa, Raul Costin, Şerbănică/Deaconescu, Văduva, Bogdan Barbu

 

Filmul meciului:
min.15 : David centrează în careu însă Ureche reţine.
min.25: 0-1 – Constantinescu deschide scorul din lovitură de la 11 m acordată după un henţ în careu al lui Şerbănică.
min.38: Gliga scapă singur spre poartă însă şutul acestuia este respins de Grecu.
min.47: Şerban trimite peste poartă din lovitură liberă de la 14 m.
min.48: Acelaşi Şerban centrează în faţa porţii însă nici un coechipier nu este acolo să împingă balonul în poartă!.
min.52: 1-1 – Grecu centrează în careu, Panait reia cu capul spre poartă iar balonul intră în plasă după ce Balgiu atinge mingea.
min.63: Stan îi pasează în careu lui Grecu, care din unghi, trimite milimetric pe lângă bară.
min.65: Raul Costin pătrunde în careu însă şutul acestuia este respins de Ureche.
min 87: Şerbanică trimite cu capul spre poarta dintr-o lovitură de colţ iar balonul loveşte rădăcina barei.

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds