Misiune aparent uşoară!

FC Argeş – ACS Poli Timişoara, sâmbătă, ora 11

Fotbaliştii de la FC Argeş se pregătesc pentru o nouă etapă de campionat. Echipa noastră va întâlni sâmbătă, de la ora 11, pe stadionul Nicolae Dobrin pe ACS Poli Timişoara, una dintre formaţiile care se luptă pentru evitarea retrogradării. Piteştenii vor aborda această partidă de pe locul 6, cu 29 de puncte, obţinute în 15 etape, în timp ce ACS Poli Timişoara se situează pe locul 19, cu doar 5 puncte acumulate. Emil Săndoi îşi doreşte ca elevii săi să trateze cu seriozitate partida de sâmbătă pentru a obţine toate cele trei puncte puse în joc. Tehnicianul echipei noastre îşi doreşte o victorie la o diferenţă cât mai mare de scor, indiferent de jucătorii pe care îi va trimite în teren.
Oficialul grupării din Trivale nu este interesat de problemele pe care le are adversarul: „Chiar dacă oaspeţii se află pe o poziţie retrogradabilă, elevii mei nu trebuie să trateze confruntarea cu superficialitate. Timişoara a avut două-trei jocuri în care a pierdut la diferenţe mari de scor, dar celelalte înfrângeri au fost cam la limită. Au pierdut jucători, însă au mai rămas câţiva fotbalişti cu experienţă, cu calităţi foarte bune. Nu ştiu exact ce se întâmplă în ograda lor, dar noi ne dorim să-i învingem. Vrem o victorie cât mai convingătoare. Mai avem de disputat câteva etape până la finalul primei părţi a campionatului şi ne dorim să ne menţinem în plutonul fruntaş. Am mai încercat să mai şi rotim din jucători, am avut şi mulţi accidentaţi, unii dintre ei şi-au revenit. Am avut şi noi probleme. Acum îl avem incert pe Năstăsie care are probleme la claviculă şi nu ştiu dacă se va reface până sâmbătă, dar avem un lot numeros şi va avea cine să joace în locul său” a spus Săndoi la conferinţa de presă premergătoare partidei de sâmbătă cu ACS Poli Timişoara.

#”Nu avem decât varianta victoriei!”

Şi fotbaliştii echipei noastre sunt optimişti înaintea partidei de sâmbătă. Fundaşul Ionuţ Mihăescu şi mijlocaşul Andrei Tofan nu se gândesc decât la cele trei puncte puse în joc. Tofan îşi doreşte ca FC Argeş să continue lupta pentru un loc pe podium: „Mă gândesc doar la victorie în meciul cu ACS Poli Timişoara. Îmi doresc foarte mult un rezultat pozitiv prin care să ne menţinem în partea superioară a clasamentului. Chiar dacă Timişoara se zbate la retrogradare, noi trebuie să tratăm foarte serios acest meci. Nu avem decât varianta victoriei!”. Şi colegul său, Ionuţ Mihăescu ia în calcul doar victoria: „Vom avea un meci greu împotriva unei echipe aflate în subsolul clasamentului, dar trebuie să facem tot posibilul să câştigăm. Suntem favoriţi în acest meci, dar trebuie să confirmăm acest lucru şi pe teren”.