Mos Craciun a venit la FC Arges!

Juniorii clubului FC Argeș au fost vizitați joi seară de Moș Crăciun. Peste 170 de copii de la Centrul de Copii și Juniori Leonte Ianovschi au fost recompensați pentru munca și rezultatele sportive din acest an.

https://www.facebook.com/fcarges.ro/videos/1013537079001421/

Micuții cu vârste cuprinse între 5 și 13 ani au primit pachete cu dulciuri din partea clubului alb-violet. Puștii au venit la stadion însoțiți de părinți și de antrenorii de la cele 9 grupe. Vulturașii au așteptat cu mare nerăbdare sosirea Moșului. Acesta a venit însoțit și de câteva ajutoare pentru a împărți darurile. Rolul de spiriduși ai Moșului l-au jucat fotbaliștii Alin Popa și Dănuț Șerbănică, dar și o parte din conducerea administrativă a clubului FC Argeș. Copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun cu colinde, dar și cu multe întrebări despre locul de unde vine. Cu mult calm, acesta a încercat să răspundă fiecărui puști. Moșul le-a ținut juniorilor și un scurt discurs, oferindu-le sfaturi foarte prețioase. Pentru a fi vizitați și anul viitor, cei mici i-au făcut bătrânului cu părul și barba albă multe promisiuni. Au spus că vor fi cuminți, că își vor asculta părinții și antrenorii, că își vor da silința să fie premianți atât la fotbal, cât și la școală!. Moșul i-a avertizat că dacă nu se vor ține de promisiuni îi va tăia de pe lista cu daruri și le va aduce câte o nuielușă!.

# Copiii, părinții și antrenorii, felicitați de conducerea clubului

Bogdan Stoica, directorul executiv al clubului FC Argeș le-a mulțumit copiilor pentru munca depusă în acest an, dar și părinților și antrenorilor pentru eforturile depuse ca cei mici să devină cei mai buni la fotbal și la învățătură. Oficialul grupării din Trivale le-a urat argeșenilor și suporterilor sărbători fericite alături de cei dragi și un an cât mai bun și plin de realizări. Puștii au părăsit stadionul în aplauzele asistenței destul de numeroase, scandând ”Argeșul! Argeșul”!.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.