„Mulţumim, Bogdan Vişa!”

După Alin Buleică care şi-a reziliat contractul săptămâna trecută, FC Argeş s-a mai despărţit de încă un jucător. Este vorba de fundaşul central Bogdan Vişa care a fost titular în partida din runda precedentă cu CS Mioveni, pierdută de piteşteni cu 2-0. Despărţirea dintre cele două părţi s-a făcut pe cale amiabilă, neexistând nici un fel de probleme juridice sau de ordin financiar.

Vişa era de doi ani la echipa noastră şi a îmbrăcat tricoul alb-violet în 58 de partide, reuşind să înscrie 2 goluri. Vişa a mai avut un mandat la gruparea alb-violetă, în sezonul 2012-2013, pe vremea când echipa se numea în acte FC Argeş Piteşti, pentru care a bifat 16 partide. În cariera sa, fotbalistul în vârstă de 33 de ani a mai evoluat la FC Sibiu, CSM Râmnicu Vâlcea, Alro Slatina, Politehnica Iaşi, Gaz Metan Mediaş şi CS Mioveni. Managerul grupării din Trivale a explicat cum s-a ajuns la despărţirea de cei doi: „La Buleică am avut o discuţie cu el în care el a spus că îşi doreşte să joace mai mult. I-am explicat situaţia în acest moment, i-am spus că nu ştiu ce se va întâmpla în viitor. Am căzut de acord ca el să meargă în altă parte. La Vişa a fost o decizie a mea în care eu am considerat că după meciul de la Mioveninu nu ar mai fi una dintre primele trei soluţii. Era a patra sau chiar a cincea soluţie. Am preferat în discuţia pe care am avut-o cu el, să meargă în altă parte unde să aibă posibilitatea să joace mai mult pentru că este un jucător de 33 de ani. I-am explicat că mai bine antrenez un copil pe care îl avem în lot, de la juniorii de 2003, care, cine ştie, peste 6 luni, 1 an, 2 ani, va fi titular la prima echipă. Asta nu ştiu să spun acum, dar pentru mine este important să-l antrenez şi vom vedea ce va fi. Astea au fost deciziile cu cei doi. Le urez baftă acolo unde ei vor merge” a spus Nicolae Dică la conferinţa de presă de dinaintea meciului de luni, de la ora 18, de pe propriul teren, cu Pandurii Târgu Jiu.

Clubul FC Argeş îi mulţumeşte lui Bogdan Vişa pentru munca depusă la Piteşti şi îi urează mult succes în activitatea sportivă.