Neînvinși de 9 etape!

FC Argeș – FC Viitorul 1-0(0-0) A marcat: Grigore Turda(min.71)
FC Argeș continuă să rămână neînvinsă în acest retur de campionat și a devenit sperietoarea Ligii I. Pe un ger pătrunzător, piteștenii au câștigat meciul de vineri seară, de pe propriul teren, cu Viitorul Constanța, și au urcat pe locul 10, cu 26 de puncte, adunate în 22 de etape jucate. foto: Gabriela Neacșu
În urma succesului cu formația finanțată de Gheorghe Hagi, echipa noastră a ajuns la nouă rezultate pozitive cu Andrei Prepeliță la timonă. Alb-violeții au făcut un meci foarte bun din punct de vedere tactic, atât pe faza defensivă, cât și pe cea ofensivă, reușind să închidă destul de bine culuarele spre poarta lui Greab și să creeze pericol în careul advers prin contraatacuri tăioase. Piteștenii puteau deschide scorul încă din primele minute prin Cătălin Barbu, însă acesta a tras slab din interiorul careului. Echipa noastră a marcat în prima repriză prin Palic, după o gafă a lui Cojocaru, dar reușita croatului a fost anulată de centralul Sebastian Colțescu pentru un ofsaid. Viitorul a irosit și ea o mare șansă de a marca prin Jo Santos care a tras peste poarta lui Greab, din interiorul careului. Argeșenii au deschis scorul cu 20 de minute înainte de final prin fundașul Grigore Turda care a trimis în plasă, cu pieptul, o minge centrată de Palic din corner. Tot mijlocașul croat a ieșit la rampă trei minute mai târziu, cu un șut cu exteriorul, reținut de Cojocaru. Oaspeții au fost foarte aproape de a pleca de la Pitești cu un punct, însă portarul Alexandru Greab a reușit să respingă lovitura de cap a lui Sabala. Următorul meci al echipei noastre este restanța din etapa 21, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, partidă programată marți, 16 februarie, de la ora 19.00, pe stadionul Nicolae Dobrin.
Caseta tehnică:
FC Argeş: Greab – De Jonghe, Turda, Maric, Muşat – Meza Colli, I. Şerban – Barbu (De Lucas ’65), Palic, Dumitru (Grecu ‘90+3)– Malele (Mediop ’73).
Rezerve neutilizate: Micle – Boldor, Leca, Honciu, Năstăsie, Maes.
Antrenori: Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi.
Viitorul Constanța: Cojocaru – Benzar (Dussaut ’46), Mladen, Dobrosavlevici, Boboc – Matei (Andronache ’83), Artean, Ciobanu – Grădinaru (Măţan ’83), Ganea (Sabala ‘78), Jo Santos.
Rezerve neutilizate: Căbuz – Grtosu, Babunski, Grameni, Pitu.
Antrenor: Cătălin Anghel.
Cartonașe galbene: Malele
Arbitri: Sebastian Colţescu, Vasile Marinescu, Adrian Popescu.
Observator joc: Paul Alexandru Mincu
Observator arbitri: Augustus Constantin
Cum s-a marcat golul:
min.71: 1-0! Palic execută o lovitură de colț, iar Grigore Turda reia cu pieptul, în plasă!.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds