Nicolae Mușat, două sezoane la fC Argeș!

FC Argeș a realizat duminică cel de-al șaselea transfer din această perioadă precompetițională. Conducerea clubului nostru a ajuns la un acord pentru următoarele două sezoane cu Nicolae Constantin Mușat, fotbalist care în precedenta ediție de campionat a evoluat la Daco-Getica București, echipă pentru care a bifat 23 de partide, înscriind 2 goluri.

Fotbalistul născut pe 4 decembrie 1986, în București, măsoară 1,77 cm înălțime și evoluează pe banda stângă, atât ca fundaș, cât și ca mijlocaș. Mușat și-a făcut junioratul la Dinamo iar în 2005 a fost cooptat în lotul lui Dinamo 2, unde a devenit rapid titular. În 2007 a făcut pasul la echipa mare, debutând în Liga I chiar în eternul derbi, împotriva Stelei, meci câștigat de Dinamo cu 4-2 în Ghencea. În 2008 a fost împrumutat de Dinamo la CS Otopeni, echipă proaspăt promovată în prima ligă, apoi la U Cluj, formație din liga a II-a preluată în vara lui 2009 de fostul acționar dinamovist Florian Walter. A reușit promovarea în Liga I cu ardelenii, după care a revenit din nou la Dinamo, dar pentru puțin timp, fiind din nou împrumutat la Unirea Urziceni, alături de Cristi Bălgrădean. După doar șase luni a plecat de la Urziceni în Azerbaidjan, la Khazar Lankaran, echipă pregătită pe atunci de Mircea Rednic. În cariera sa, Mușat a mai evoluat la FC Vaslui, Concordia Chiajna și FC Botoșani. În Liga I a bifat 164 meciuri, marcând 6 goluri, iar în Liga 2 a jucat 109 meciuri, reușind să înscrie 9 goluri. Nicolae Mușat este al șaselea jucător venit la FC Argeș în această vară, sub comanda managerului Nicolae Dică mai fiind înregimentați fundaşii Robert Dănescu şi Denis Brânzan, atacantul Andrei Blejdea, toţi trei de la Pandurii Târgu Jiu, portarul Sebastian Iulian Agachi venit sub formă de împrumut de la Viitorul Constanţa şi mijlocaşul central David Angelo Cocian de la Unirea Tăşnad.

Clubul FC Argeș îi transmite pe această cale lui Nicolae Mușat, tradiționalul ”Bine ai venit!” și îi dorește evoluții și rezultate cât mai bune în tricoul alb-violet.