Nini Popescu şi Grigore Turda au semnat cu FC Argeş!

Clubul FC Argeş a perfectat marţi încă două transferuri şi a ajuns la 13 jucători aduşi în această perioadă precompetiţională. Echipa noastră a ajuns la un acord cu mijlocaşul Nini Popescu şi fundaşul Grigore Turda. Primul a semnat cu gruparea din Trivale pe 1 sezon, iar cel de-al doilea pe 3 sezoane. 
Cei doi nou-veniţi se află de câteva zile în cantonamentul de la Valea Iaşiului şi se pregătesc sub comanda managerului Nicolae Dică. Ambii urmează să fie folosiţi în amicalul de vineri, de la ora 11, de la Piteşti, cu Progresul Spartac Bucureşti, formaţie de Liga a III-a.

# Om important la Petrolul

În sezonul 2018-2019, Nini Popescu a fost unul dintre jucătorii importanţi ai Petrolului Ploieşti, una dintre principalele pretendente la promovarea în Liga I. Pentru „Lupii galbeni” a evoluat în 23 de partide şi a înscris 2 goluri. În sezoanele 2014-2015 şi 2015-2016, Nini Popescu a îmbrăcat tricoul Gloriei Buzău în 49 de meciuri, reuşind să înscrie 5 goluri. În total are 76 de meciuri în Liga a II-a şi 7 goluri marcate.

# A reziliat cu Sepsi

Grigore Turda este născut pe 30 iulie 1997 la Sighetul Marmaţiei şi evoluează ca fundaş. În cariera sa a mai trecut pe la Pandurii Târgu Jiu şi FC Argeş. În sezonul trecut, Grigore a fost unul dintre cei mai constanţi jucători alb-violeţii, bifând 32 de partide în tricoul lui FC Argeş, fiind om de bază în angrenajul gândit de antrenorii Emil Săndoi şi Augustin Eduard. Chiar înainte de finalul sezonului trecut, Turda semnase cu Sepsi Sfântu Gheorghe, însă acum câteva zile, fundaşul care peste două săptămâni va împlini 22 de ani a decis să rupă înţelegerea cu echipa de Liga I. Turda a revenit la FC Argeş cu care a semnat un nou contract valabil pentru următoarele 3 sezoane.

# 13 transferuri până acum

Atât Turda, cât şi Nini Popescu, se află în cantonamentul de la Valea Iaşiului şi se pregătesc sub comanda managerului Nicolae Dică. Prin aducerea lui Nini Popescu şi revenirea lui Grigore Turda, FC Argeş a ajuns la 13 transferuri efectuate în această perioadă precompetiţională. Conformtransfermarkt.com, Nini Popescu este cotat la 100.000 de euro în timp ce Grigore Turda valorează 275.000 euro. În această vară, cu gruparea din Trivale au mai semnat fundaşii Robert Dănescu şi Denis Brînzan, atacantul Andrei Blejdea, toţi trei de la Pandurii Târgu Jiu, portarul Sebastian Agachi venit sub formă de împrumut de la Viitorul Constanţa, mijlocaşul central David Angelo Cocian de la Unirea Tăşnad, fundaşul Nicolae Muşat, fotbalist cu aproape 200 de partide la Liga I, fundaşul Vlad Motroc, de la Daco Getica Bucureşti, Robert Popa, portarul României Under 16, Răzvan Matiş, mijlocaş ofensiv în vârstă de 18 ani de la Viitorul Constanţa, mijlocaşul Paul Szecui care aparţinea de FCSB şi Antonio Stan, mijlocaş care în sezonul trecut a evoluat la Unirea Bascov, formaţie de liga a treia. Din lotul vechi, 12 jucători şi-au prelungit contractul cu FC Argeş: Ionuţ Năstăsie, Vasile Buhăescu, Ionuţ Şerban, Dănuţ Şerbănică, Andrei Panait, Cătălin Barbu, Costinel Tofan, Bogdan Vişa, Octavian Popescu, Dorinel Oancea, Alin Popa şi Alin Buleică.

Clubul FC Argeş le urează celor doi tradiţionalul „Bun venit” şi le doreşte rezultate cât mai bune în tricoul alb-violet.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds