O pasă greșită a făcut diferența!

FC Argeș a pierdut la limită, 0-1, confruntarea de miercuri, de la Bradu, cu CSA Steaua, din runda cu numărul 10 din Liga de Tineret.

Jocul de azi s-a disputat în devans, alături de alte două partide, deoarece echipele naționale ale României la mai multe categorii de vârstă au acțiuni la mijlocul acestei luni. După o primă repriză echilibrată, cu ocazii de ambele părți, bucureștenii au deschis scorul în minutul 47. Atacantul Claudiu Ioniță a profitat de pasa greșită a lui Adrian Manea, a pătruns în careu și l-a executat pe portarul Bettini cu un șut la colțul lung. În urma acestui eșec, FC Argeș ocupă locul 6, cu 12 puncte, adunate în nouă meciuri jucate. Următorul meci în Liga de Tineret pentru alb-violeți va avea loc duminică, 8 octombrie, de la ora 12.00, în Capitală, cu ACS Sport Team București, ocupanta locului 3, cu 19 puncte.

⚽Liga de Tineret • Seria Est • Etapa 10

FC Argeș Tineret – CSA Steaua Tineret 0-1(0-0)

A marcat: Claudiu Ioniță(min.47)

FC Argeș Tineret: Fabiano Bettini – Elin Șain, Radu Ciuciulete, Mihai Coarnă, Adrian Manea(min.53 Ionuț Ghinea) – Radu Văduva, Luca Predescu, Andrei Stoica(min.69 Adriano Manole), Patrick Dulcea – Gino Oprescu(min.60 Eric Nistor), Adelin Mircea

Rezerve neutilizate: Ianis Ștefan, Alexandru Păun, Cosmin Păduraru, Adrian Ioniță, Andrei Badea, Alexandru Dinoci

Antrenor: Dragoș Radu

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds