O victorie, două remize și un eșec pentru juniorii alb-violeți

Week-end-ul trecut s-a disputat o nouă etapă în competițiile de juniori organizate de Federația Română de Fotbal. Cele patru echipe ale clubului nostru angrenate în întrecerile interne au înregistrat o victorie, două remize și o înfrângere.

Lider detașat al seriei

FC Argeș a terminat la egalitate, 1-1, confruntarea de duminică, de pe propriul teren, cu LPS Pitești, din Liga Elitelor U15. Golul formației pregătite de Paul Ciobanu a fost marcat de Nistor. După 8 etape jucate, piteștenii conduc seria seria a VII-a, cu 22 de puncte, cu opt mai mult decât CSS Târgoviște. În ultima etapă, programată sâmbătă, 27 martie, FC Argeș va sta.

FC Argeș U15: Briciu -Stan, Comănescu, Florican, Coarnă – N. Văduva, Manole, Marin, Rada – Ionică, Nistor. Pe parcurs au mai intrat Anton, Sandu, R. Văduva și Ionel. Antrenor: Paul Ciobanu.

Eșec la limită cu FCSB

FC Argeș a pierdut cu 1-2, partida de sâmbătă, de pe propriul teren, cu FCSB, din Liga Elitelor U16. Reușita piteștenilor a fost semnată de Ștefan Mehedințeanu. În urma acestui eșec, echipa pregătită de Cătălin Oprea ocupă locul 5 al seriei a III-a, cu 26 de puncte, cu patru mai puțin decât CSM Vâlcea, ocupanta ultimului loc al podiumului. În următoarea rundă, programată sâmbătă, 26 martie, de la ora 10.00, FC Argeș va da piept la Pitești cu Progresul Spartac București.

FC Argeș U16: Bettini – Manea, Predescu, Militaru, Dimcea – Păduraru, Pasăre, Badea, Stoenete – Darius Grigore, Ianis Pârvu. Pe parcurs au mai intrat Motoi, Mehedințeanu, Stan, Păun, Briciu, Nistor și Zaharia.Antrenor: Cătălin Oprea.

Succes categoric cu sibienii

FC Argeș U17 a obținut o nouă victorie în Campionatul Național U17. Formația pregătită de Daniel Ghiță s-a impus cu 4-0, în deplasarea de sâmbătă, de la Sibiu, cu AFC Inter Star, golurile alb-violeților fiind reușite de Tobias(2), Vlad și Drugan. În urma acestui succes, argeșenii ocupă locul 1, în seria a V-a a play-off-ului, cu 46 de puncte, cu nouă mai mult decât CS Mioveni, ocupanta locului 2. În runda următoare, programată sâmbătă, de la ora 14.00, FC Argeș va întâlni în deplasare, pe CN Dinicu Golescu.

FC Argeș U17: Frumuzache – Chiru, Stoian, Amaradi, Vlad – Chiriță, Dinoci, Drugan, Matei-Tobias, Pană. Pe parcurs au mai intrat Neacșu, Prepeliță, Sitaru, Băluță, Slăvilă. Antrenor: Daniel Nicolae Ghiță.

Remiză albă cu ardelenii

FC Argeș U19 a terminat la egalitate, 0-0, partida de duminică, din deplasare, cu FC Interstar Sibiu. În urma acestei remize albe, echipa pregătită de Robert Enache ocupă locul 1, cu 44 de puncte, cu șapte mai mult decât LPS Pitești, formație clasată pe locul 2. În următoarea etapă, alb-violeții vor întâlni sâmbătă, de la ora 12.00, în deplasare, pe CN Dinicu Golescu.

FC Argeș U19: Bucur – Dragoescu, I. Oprescu, Ciuciulete, Mälin Bogdan – I. Oprea, Țurlea – R. Ene, Mănoiu, Bălașa – R. Mitrache. Pe parcurs au mai intrat Vlad Tudor, Mario Mitoi, Eduard Aguță, Antoni Rosapinta și Robert Cruceru. Antrenor: Robert Enache.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds