O victorie, două remize și un eșec pentru juniorii alb-violeți

Week-end-ul trecut s-a disputat a șasea etapă din Liga Elitelor Under 16, a cincea rundă din Campionatele Naționale Under 17 și 19, dar și jocurile din etapa cu numărul 5 din Liga a III-a.

La cele patru competiții organizate de FRF, clubul nostru a fost reprezentat de echipele pregătite de Cătălin Oprea, Daniel Ghiță, Robert Enache și Constantin Schumacher. Juniorii alb-violeți au înregistrat o victorie, două remize și o înfrângere. În Liga Elitelor U16, FC Argeș a terminat la egalitate, 0-0, confruntarea din deplasare, cu LPS Viitorul Pitești, liderul seriei a treia. Alb-violeții puteau pleca cu cele trei puncte puse în joc, însă au ratat un penalty la ultima fază a meciului. În urma acestui rezultat, formația pregătită de Cătălin Oprea se menține pe locul 6 al clasamentului, cu 10 puncte. Următorul joc al piteștenilor este programat sâmbătă, 2 octombrie, de la ora 10.00, pe propriul teren, cu Rapid București, echipă care ocupă locul 4, cu 11 puncte, adunate în șase runde.

Penalty ratat la ultima fază a meciului
În Campionatul Național Under 17, FC Argeș a înregistrat a o remiză. Echipa antrenată de Daniel Nicolae Ghiță a terminat la egalitate, 1-1, disputa de pe propriul teren, cu Inter Stars Sibiu. Tot în etapa a cincea, dar a Campionatului Național Under 19, FC Argeș s-a impus cu 11-0, în confruntarea de pe propriul teren, cu Inter Stars Sibiu. În urma acestor rezultate, FC Argeș U 17 ocupă locul 2 în clasamentul seriei, cu 13 puncte, cu două mai puțin decât liderul LPS Viitorul Pitești, iar FC Argeș U19 se situează pe locul 3, cu 13 puncte, cu două mai puțin decât LPS Viitorul Pitești și FC Interstar Sibiu, ocupantele primelor două poziții ale ierarhiei. În următoarea etapă a celor două competiții, ”vulturașii” vor întâlni sâmbătă, 2 octombrie, de la orele 12.00 și 14.00, în deplasare, pe SCM Râmnicu Vâlcea.


Eșec fără drept de apel
În etapa cu numărul 5 a Ligii a III-a, FC Argeș II a cedat, cu 0-4, în disputa de pe propriul teren, cu Dinamo II București. În urma acestui eșec, piteștenii ocupă locul 9 al seriei a patra, cu 3 puncte. Următorul joc al puștilor pregătiți de Constantin Schumacher este programat vineri, 1 octombrie, de la ora 15.00, în deplasare, cu Rapid II.

Rezultatele juniorilor alb-violeți:


Liga Elitelor U16
LPS Pitești – FC Argeș 0-0


Campionatul Național Under 17
FC Argeș – Inter Stars Sibiu 1-1
A marcat: Tecuceanu(min.60)


Campionatul Național Under 19
FC Argeș – Inter Stars Sibiu 11-0
Au marcat: I. Oprescu, Mitoi(2), R. Mitrache(3), Crivăț, Sin, Bălașa, Aguță, R. Ene.


Liga 3 – Seria 4
FC Argeș II – Dinamo II 0-4