O victorie, o remiză, o înfrângere și o calificare ratată la turneul semifinal

La sfârșitul săptămânii trecute s-a disputat o nouă etapă în competițiile de juniori organizate de Federația Română de Fotbal, iar astăzi s-a încheiat turneul zonal al Ligii Elitelor U15.

Cele patru echipe ale clubului nostru au bifat o victorie, o remiză, o înfrângere și o calificare ratată la turneul semifinal.

Pe locul 3 la turneul zonal 

FC Argeș a ratat calificarea la turneul semifinal al Ligii Elitelor U15. Echipa pregătită de Paul Ciobanu a înregistrat o înfrângere și două remize la turneul zonal de la Brazi. Alb-violeții au pierdut cu 0-1, vineri, în prima zi a întrecerii, contra celor de la FCSB, iar duminică, în cel de-al doilea meci al competiției, au remizat, 1-1, cu Petrolul Ploiești. Marți, în ultima zi a turneului, FC Argeș a încheiat la egalitate, 0-0, confruntarea cu Kids Tâmpa Brașov. În urma acestor rezultate, piteștenii au terminat zona pe locul 3, cu 2 puncte. La turneul semifinal s-au calificat FCSB și Kids Tâmpa Brașov, cu 9 puncte, respectiv 4 puncte.

 

Eșec la Vâlcea

Alb-violeții a pierdut cu 1-2, confruntarea de sâmbătă, din deplasare, CSM Râmnicu Vâlcea, din Liga Elitelor U16. Golul echipei pregătite de Cătălin Oprea a fost reușit de Andrei Badea. În urma acestui eșec, FC Argeș ocupă locul 4 al seriei a III-a, cu 30 de puncte, cu șapte mai puțin decât CSM Vâlcea, ocupanta ultimei trepte a podiumului. În următoarea rundă, programată sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 10.00, piteștenii vor întâlni pe propriul teren Universitatea Craiova, liderul seriei.

 

Doar egal alb cu sibienii

FC Argeș U17 a terminat la egalitate, 0-0, confruntarea de duminică, de pe propriul teren, cu Alma Sibiu. Argeșenii au fost nevoiți să evolueze în inferioritate numerică mai mult de o repriză după ce Drugan a fost eliminat în primul mitan. Alb-violeții își puteau trece în cont cele trei puncte, însă Tobias a ratat o lovitură de pedeapsă. În urma acestui succes, piteștenii ocupă locul 1, în seria a V-a a play-off-ului, cu 53 de puncte. În runda următoare, programată sâmbătă, de la ora 14.00, FC Argeș va întâlni în deplasare pe CS Mioveni, ocupanta locului 2, formație care a adunat până acum 46 de puncte.

FC Argeș U17: Frumuzache – Potoroacă, Chiriță, Militaru, Vlad – Dică, Stoica, Drugan, Chiru – Tobias, Gino Oprescu. Pe parcurs au mai intrat Neacșu, Pană și Sitaru. Antrenor: Daniel Nicolae Ghiță.

 

Scor cu Șelimbăr

FC Argeș U19 a făcut scor, 6-0, în confruntarea de duminică, de pe propriul teren, cu ACSC Șelimbăr. Golurile piteștenilor au fost marcate de Mitoi(3), Sin, Dobra și Găleșanu. În urma acestui succes, echipa pregătită de Robert Enache se menține pe locul 1, cu 50 de puncte, cu 6 mai mult decât LPS Pitești. În următoarea etapă, alb-violeții vor întâlni duminică, de la ora 12.00, în deplasare, pe CS Mioveni, ocupanta locului 3, cu 41 de puncte de puncte.

FC Argeș U19: Grigore – Oprea, Ciuciulete, Aguță, Drăgoescu – Găleșanu, Țurlea, Mitoi, Sin, V.Tudor – Cruceru. Pe parcurs au mai intrat I.Oprescu, Mălin, Dobra, Crivăț și Mitrache. Antrenor: Robert Enache.