O victorie, o remiză și o înfrângere pentru juniorii alb-violeți

Week-end-ul trecut s-a disputat a treia etapă din Liga Elitelor Under 16, dar și prima rundă din Campionatele Naționale Under 17 și 19.

La cele trei competiții organizate de FRF, clubul nostru a fost reprezentat de grupele pregătite de Cătălin Oprea, Daniel Ghiță și Robert Enache. Juniorii alb-violeți au înregistrat o victorie, o remiză și o înfrângere. În Liga Elitelor U16, echipa pregătită de Cătălin Oprea a pierdut, cu 0-1, confruntarea de pe propriul teren, cu Progresul Spartac București. În urma acestui rezultat, FC Argeș U16 a căzut pe locul 7 al clasamentului, cu cele 3 puncte, adunate în trei etape. Următorul joc al piteștenilor este programat sâmbătă, 11 septembrie, de la ora 10.00, în deplasare, cu Chindia Târgoviște.

Start bun în două competiții

În Campionatul Național Under 17, FC Argeș a început cu dreptul sezonul. Trupa antrenată de Daniel Nicolae Ghiță a învins cu 11-0, în disputa de pe propriul teren, cu CS Comunal Șelimbăr. Tot în prima rundă, dar a Campionatului Național Under 19, FC Argeș a terminat la egalitate, 3-3, disputa de pe propriul teren cu CS Comunal șelimbăr. În următoarea etapă a celor două competiții, ”vulturașii” vor întâlni sâmbătă, în deplasare, pe CS Mioveni.

Rezultatele juniorilor alb-violeți:

Liga Elitelor U16
FC Argeș – Progresul Spartac București 0-1

Campionatul Național Under 17
FC Argeș – CS Comunal Șelimbăr 11-0

Campionatul Național Under 19
FC Argeș – CS Comunal Șelimbăr 3-3