O victorie şi o înfrângere pentru juniorii de la FC Argeş!

Cele două echipe de juniori ale clubului FC Argeş au disputat acum câteva zile meciurile din cadrul etapei a 5-a a Campionatelor Naţionale de Juniori Republicani A şi B. Bilanţul echipei noastre în această rundă a fost de o victorie şi o înfrângere.
Echipa Under 19 a clubului nostru a cedat cu 1-4 în confruntarea de pe propriul teren cu CN Dinicu Golescu Câmpulung. Muscelenii aucondus la pauză cu 1-2 iar după revenirea de la cabine, oaspeţii au mai punctat de încă două ori, profitând de faptul că piteştenii Cătălin Stana şi Robert Stancu au încasat cartonaşe roşii. Golul alb-violeţilor a fost marcat în prima repriză de Adrian Udrea. A fost primul meci pentru grupa Under 19 fără antrenorii Augustin Eduard şi Paul Ciobanu care acum o săptămână au fost numiţi interimari la seniori. De pregătirea echipei s-a ocupat antrenorul Petre Calotă care s-a declarat dezamăgit de rezultatul final: „Am jucat foarte slab per ansamblu. Este un duş rece pentru aceşti copii şi sper să înveţe ceva din aceast eşec. Am dominat prima repriză, dar am ratat foarte mult. În partea secundă, oaspeţii au profitat de cele două eliminări şi au mai punctat de încă două ori. Echilibrul s-a rupt când am rămas în inferioritate numerică. Este foarte greu să faci faţă cu doi oameni mai puţin decât adversarul”. În urma acestui rezultat, FC Argeş a coborât pe locul 5 al seriei, cu 7 puncte, cu 5 mai puţin decât liderul CS Mioveni care are însă un meci în plus. Următorul meci pentru fotbaliştii piteşteni va avea loc sâmbătă, de la ora 12, când alb-violeţii vor întâlni în deplasare pe FCM Târgovişte, formaţie clasată pe locul 7, cu patru puncte obţinute în cinci runde.
# La patru puncte de lider
La Under 17, FC Argeş s-a impus cu 1-0 în confruntarea de pe propriul teren cu CN Dinicu Golescu şi are şanse reale de a se bate pentru câştigarea seriei a cincea. Unicul gol al partidei a fost marcat în prima repriză de Ştefan Dragoman. Antrenorul Georgian Şerban este mulţumit de evoluţia jucătorilor săi: „Chiar dacă am reuşit să ne impunem la limită, am făcut un joc foarte bun. Am dominat meciul, dar am ratat destul de mult. În repriza secundă am avut şi două bare. Este îmbucurător faptul că de trei etape nu mai primim gol”. După cinci etape, alb-violeţii ocupă locul trei în clasamentul grupei, cu 8 puncte, cu patru mai puţin decât LPS Piteşti. În următoarea etapă care este programată sâmbătă, la ora 14, FC Argeş va întâlni în deplasare pe FCM Târgovişte, lanterna roşie a seriei, echipă care nu a obţinut nici un punct în cele cinci etape jucate până acum.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds