Obligatoriu, victorie!

FC Argeş – FC Voluntari, vineri, ora 18.00, Digi Sport, Telekom Sport, Look TV

Liga Profesionistă de Fotbal a programat în acest week-end o nouă etapă de campionat la Liga I. FC Argeş – FC Voluntari, partidă programată vineri, de la ora 18, pe stadionul Nicolae Dobrin, va deschide runda cu numărul 9 din Casa Liga 1. Punctele puse în joc sunt foarte importante pentru ambele echipe, având în vedere poziţiile pe care acestea le ocupă în clasament.

După 8 etape, FC Argeş se situează pe locul 15, cu doar 5 puncte, în timp ce FC Voluntari ocupă locul 10, cu 10 puncte. Piteşteştenii au moralul bun după victoria cu Astra Giurgiu şi remiza cu Viitorul Constanţa, în timp ce ilfovenii au moralul zdruncinat după eşecurile cu Viitorul Constanţa şi CFR Cluj. Piteştenii speră să obţină vineri a doua victorie din această ediţie de campionat pentru a se depărta de zona minată a clasamentului.

„Sper să ne bucurăm la final”
Ionuţ Codruţ Moşteanu, antrenorul echipei noastre, nu concepe decât victoria în această partidă: „Pregătirea meciului nu are nimic diferit faţă de alte jocuri pe care le-am pregătit. Am făcut o analiză detaliată a jocului de la Constanţa, împreună cu staff-ul tehnic. A fost un meci în care ne-am dorit foarte mult să reuşim să câştigăm cele trei puncte, dar ultimele momente ne-au adus în situaţia de a pleca doar cu un punct. Ultimele două rezultate au mai crescut moralul, dar consumul emoţional a fost foarte mare pentru toată lumea. Am prezentat gândurile bune şi mai puţin bune legate de acel joc, după care ne-am concentrat pe partida care urmează, cea cu FC Voluntari. Sperăm ca la finalul meciului să ne putem bucura. Voluntari este o echipă care are un joc plăcut ochiului, dar mai puţin eficient”.

Probleme medicale la doi jucători
Tehnicianul grupării din Trivale îşi doreşte ca în confruntarea cu ilfovenii să poată alinia cea mai bună formulă de echipă: „Malele şi Deslandes se află într-un proces de recuperare după ce au ieşit accidentaţi în partida cu Viitorul. Sperăm ca la ora jocului să fie apţi. A fost a doua oară consecutiv când un jucător de la FC Argeş a prins echipa etapei. Sperăm ca data viitoare să avem doi fotbalişti pentru că este bine pentru ei, dar şi pentru noi, ca şi club. În ceea ce priveşte sosirea lui Palic şi Maric, sperăm să-i putem legitima. Fizic se află la un nivel bun, sperăm ca la ora jocului să aibă actele în regulă. Un aspect pozitiv îl reprezintă faptul că testele Covid au ieşit negative pentru toţi” a spus Ionuţ Codruţ Moşteanu la conferinţa de presă de dinaintea partidei cu FC Voluntari.