Olandezul Jafar Arias și bulgarul Martin Raynov, prezentați oficial

Atacantul Jafar Arias și mijlocașul Martin Raynov, ultimele două achiziții ale echipei FC Argeș, au fost prezentați oficial astăzi. La prezentarea celor doi fotbaliști au fost prezenți Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești și Jean Vlădoiu, managerul general al clubului din Trivale.
Oficialii alb-violeți au așteptări mari de la cei doi stranieri având în vedere experiența pe care aceștia o au. Edilul argeșean a subliniat încă o dată că își dorește performanță la FC Argeș și va face tot ce depinde de el ca echipa să beneficieze de cele mai bune condiții pentru atingerea obiectivului stabilit. Conducătorul clubului din Trivale este convins că FC Argeș este mult mai puternică prin venirea atacantului olandez și mijlocașului bulgar.
Jafar Arias a semnat cu FC Argeş pe un sezon competițional, cu drept de prelungire pe încă unul. Atacantul în vârstă de 26 de ani, născut în Antilele Olandeze, a evoluat în precedenta ediţie de campionat în prima ligă olandeză, la VVV Venlo.
Fotbalistul care măsoară 191 cm şi cântăreşte 78 kg evoluează pentru naționala statului Curacao, o insulă situată în sudul Mării Caraibilor, pentru care a bifat șapte selecții. Vârful cu cetățenie olandeză a evoluat până acum numai în Olanda pentru echipe precum Groningen, FC Dordrecht, FC Emmen și VVV-Venlo. Cu Groningen a câștigat și o Cupă a Olandei în sezonul 2014-2015. Cel mai bun randament l-a dat la FC Dordrecht, unde a marcat 13 goluri, în 39 de partide. În sezonul trecut, în 29 de meciuri pentru Venlo, Jafar a înscris 4 goluri. Potrivit transfermarkt.de, cota de piață a lui Jafar Arias este de 450.000 euro.
Martin Raynov a semnat pe două sezoane competiționale, cu drept de prelungire pe încă unul. Mijlocașul de 29 de ani, născut în Bulgaria, la Gabrovo, a evoluat în ultimele trei ediții de campionat în prima ligă bulgară, la Levski Sofia.
În vară, după ce a încheiat conturile cu formația din capitala Bulgariei, Martin s-a transferat la formația israeliană, FC Ashdod. Raynov a apucat să evolueze pentru Ashdod în patru partide, două în campionat și alte două în Conference League. În cariera sa, mijlocașul central a mai jucat la formațiile Sliven, Bansko, Beroe, Haskovo și Lokomotiv Plovdiv, toate din Bulgaria. În sezonul 2012-2013, Reynov a câștigat cu Beroe, Cupa și Supercupa Bulgariei. Fotbalistul are în palmares 3 selecții la reprezentativa U21 a Bulgariei și 9 prezențe la reprezentativa de seniori a Bulgariei. Noua achiziție a alb-violeților a adunat până acum în toate competițiile 247 de partide și a marcat 18 goluri. Potrivit transfermarkt.de, cota de piață a lui Martin Raynov este de 650.000 euro.
Clubul FC Argeș le transmite celor doi stranieri ”Bine ați venit!” și le dorește evoluții cât mai bune în tricoul alb-violet.