Orozco și Bertrand, victorioși în campania de calificare pentru Campionatul Mondial

 

Estban Orozco și Dorian Bertrand, singurii fotbaliști ai echipei FC Argeș, angrenați în campania de calificare pentru Campionatul Mondial din 2026, au motive de bucurie după partidele disputate luni pe continentul african.

Fundașul Esteban Orozco a obținut al doilea succes cu Guineea Ecuatorială în campania de calificare la turneul final care va fi găzduit de Canada, Mexic și SUA.

Fotbalistul echipei noastre a fost integralist în meciul cu Liberia, din deplasare, câștigat cu 1-0. Guineea Ecuatorială face parte din grupa H în care se mai regăsesc Malawi, Tunisia, Namibia și Republica Democratică São Tomé e Príncipe. După primele două partide jucate, Guineea Ecuatorială are o zestre de 6 puncte și conduce grupa, în timp ce locurile 2 și 3 sunt ocupate de Tunisia și Malawi, formații care se vor întâlni astăzi, de la ora 15.00, pe stadionul Bingu Național Stadium.

Și mijlocașul Dorian Bertrand a obținut prima victorie cu Madagascar în campania de calificare pentru turneul final din 2026. Malgașii s-au impus la scor de neprezentare, 3-0, în duelul din deplasare, cu reprezentativa Ciadului. Jucătorul alb-violet a început partida ca titular, însă a fost schimbat după 67 de minute. După primele două meciuri jucate în grupa I, Madagascar ocupă locul 3, cu 3 puncte, primul loc fiind ocupat de Mali, formație care a adunat 4 puncte. Insulele Comoros, ocupanta poziției secunde, cu 3 puncte, urmează să întâlnească astăzi puternica selecționată a Ghanei. Prima clasată din cele nouă grupe se va califica în turul II preliminar, în timp ce ocupantele locurilor 2 vor da baraj pentru celelalte patru locuri disponibile. Atât Esteban Orozco, cât și Dorian Bertrand, vor fi în lotul echipei FC Argeș pentru partida de campionat cu Ceahlăul Piatra Neamț, meci programat joi, de la ora 19.30, pe stadionul Ceahlăul.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds