Patru victorii pentru juniorii alb-violeți

Week-end-ul trecut s-a disputat a patra etapă din Liga Elitelor Under 16, a doua rundă din Campionatele Naționale Under 17 și 19, dar și jocurile din prima etapă din Campionatul de Juniori Elită-U 15 „B”.

La cele trei competiții organizate de FRF, precum și la cea organizată de AJF Argeș, clubul nostru a fost reprezentat de grupele pregătite de Cătălin Oprea, Daniel Ghiță, Robert Enache și tandemul Augustin Eduard – Paul Ciobanu. Juniorii alb-violeți au avut evoluții foarte bune și au înregistrat patru victorii. În Liga Elitelor U16, echipa pregătită de Cătălin Oprea a câștigat, cu 2-0, confruntarea din deplasare, cu Chindia Târgoviște. În urma acestui rezultat, FC Argeș U16 se menține pe locul 7 al clasamentului, cu cele 6 puncte, adunate în patru etape. Următorul joc al piteștenilor este programat sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 10.00, pe propriul teren, cu CS Mioveni, formație care nu a acumulat nici un punct în primele patru runde.

Week-end perfect la U17 și U19

În Campionatul Național Under 17, FC Argeș a înregistrat a doua victorie din tot atâtea partide disputate. Echipa antrenată de Daniel Nicolae Ghiță a învins cu 2-1, în disputa din deplasare, cu CS Mioveni. Tot în a doua rundă, dar a Campionatului Național Under 19, FC Argeș s-a impus la scor de neprezentare, 3-0, în deplasarea de la CS Mioveni. În urma acestor rezultate, FC Argeș U 17 ocupă locul 2 în clasamentul seriei, cu 6 puncte, la egalitate cu liderul LPS Viitorul Pitești, iar FC Argeș U19 se situează pe locul 5, cu 4 puncte, cu două mai puțin decât Viitorul Pitești, liderul seriei a V-a. În următoarea etapă a celor două competiții, ”vulturașii” vor întâlni duminică, de la orele 12.00 și 14.00, pe propriul teren, pe FC Hermannstadt.

Debut cu dreptul la Juniori Elită U 15

În prima etapă a Campionatul de Juniori Elită-U 15 „B”, FC Argeș a învins cu 6-1 pe ACS FC Dănuț Coman. În următoarea rundă din această competiție, formația pregătită de Augustin Eduard și Paul Ciobanu va întâlni sâmbătă, de la ora 16.30,în deplasare, pe FC Pitești 2008.

Rezultatele juniorilor alb-violeți:

Liga Elitelor U16
Chindia Târgoviște – FC Argeș 0-2

Campionatul Național Under 17
CS Mioveni – FC Argeș 1-2

Campionatul Național Under 19
CS Mioveni – FC Argeș 0-3

Campionatul de Juniori, Elită-U 15 „B”
FC Argeș – FC Dănuț Coman 6-1