Petrișor Petrescu îmbracă de astăzi tricoul Vulturilor

Clubul nostru și AFC Hermannstadt s-au înțeles pentru împrumutul lui Petrișor Petrescu.

Mijlocașul de bandă dreapta în vârstă de 30 de ani s-a remarcat la Sibiu, evoluând peste 200 de meciuri pentru AFC Hermannstadt. A mai jucat în carieră la Voința Sibiu, Măgura Cisnădie și Academica Clinceni, experiența la clubul ilfovean fiind singura din afara județului Sibiu. Pentru AFC Hermannstadt a jucat încă de când echipa activa în Liga a III-a, fiind cu siguranță cel mai reprezentativ jucător al echipei în cei 8 ani de existență.

Unul dintre antrenorii de la juniori care și-au pus cel mai mult amprenta asupra evoluției sale a fost regretatul Viorel Jurcă, fostul nostru mare jucător, care l-a antrenat pe Petrișor la FC Sibiu.

În acest sezon a jucat în 6 partide din Superligă, în toate a intrat din postura de rezervă, reușind să și marcheze un gol, în victoria cu 3-1 împotriva celor de la FC Voluntari. A adunat și 4 partide în Cupa României. De-a lungul carierei a adunat 109 meciuri pe prima scenă a fotbalului românesc.Are în palmares două promovări în prima divizie, dar și o finală de Cupa României, toate obținute alături de clubul sibian.

Este cotat de site-ul transfermarkt.com la 300.000 euro.

Îi urăm bun venit și cât mai multe realizări alături de clubul nostru!