Piteştenii nu se sperie de liderul campionatului: „Ne dorim un rezultat bun!”

FC Argeş – FCSB, marţi, ora 19.45, Digi Sport, Telekom Sport, Look Sport
Liga Profesionistă de Fotbal a programat la jumătatea acestei săptămâni o etapă intermediară la Liga I. FC Argeş va întâlni marţi, de la ora 19.45, pe propriul teren, pe FCSB, liderul campionatului.
Confruntarea dintre argeşeni şi bucureşteni contează pentru runda cu numărul 19 a Casa Liga 1, a patra a returului. Piteştenii abordează acest meci cu un moral foarte bun după cele 7 puncte acumulate în primele trei partide din partea secundă a sezonului, însă vor avea în faţă o nucă extrem de tare. Înaintea acestui duel, FC Argeş ocupă locul 12, cu 18 puncte, în timp ce FCSB se situează pe locul 1, cu 41 de puncte. Cele două echipe au obiective diferite, alb-violeţii fiind angrenaţi în lupta pentru evitarea retrogradării, în timp ce roş-albaştri îşi doresc să câştige titlu. Atât argeşenii, cât şi bucureştenii, au un start foarte bun de retur. FC Argeş a adunat 7 puncte din partidele cu FC Botoşani, Gaz Metan Mediaş şi UTA Arad, la fel ca FCSB care au învins Astra Giurgiu şi FC Voluntari şi a remizat cu Viitorul Constanţa. Antrenorul Andrei Prepeliţă şi mijlocaşul Antun Palic sunt opţimişti înaintea duelului cu bucureştenii.
Prepeliţă: „Echipa noastră arată bine”
Andrei Prepeliţă nu se teme de trupa pregătită de Anton Petrea: „În mare, le ştim echipa. Am avut timp şi i-am analizat. Au jucători cu calitate şi sunt pe primul loc. În primul rând, noi trebuie să ne reface
m fizic după meciul de la Arad. Am avut un drum lung la întoarcere. Se vede probabil şi pe feţele noastre că suntem obosiţi. Am făcut un antrenament de refacere, iar de luni începem să pregătim partida. O să le arătăm şi jucătorilor punctele forte ale adversarului, dar şi pe cele mai puţin bune. Ne dorim un rezultat bun. Avem un moral bun şi pot spune că echipa arată bine. Meciul cu FCSB este cel mai important test din acest început de retur. Este echipa de pe primul loc. Au jucători foarte buni. Va fi un meci greu, cu siguranţă, dar eu cred în echipa noastră”.
„Cât am fost acolo, mi-am făcut treaba”
Pentru Prepeliţă, meciul cu FCSB, este unul special, având în vedere că la clubul bucureştean a obţinut cele mai mari performanţe ca jucător: „În viaţa de fotbalist se întâmplă să te întâlneşti şi cu astfel de situaţii. Suntem profesionişti, iar cât timp am fost acolo mi-am făcut treaba. Am câştigat trei campionate, Cupa României, Supercupa României, Cupa Ligii. Cred că în patru ani petrecuţi acolo, am câştigat vreo 7 trofee. Mi-am făcut treaba, dar acum sunt la clubul care m-a lansat în fotbalul mare şi îmi doresc să ne îndeplinim obiectivul”.
„Putem creşte pe acest fond bun”
Tehnicianul piteştean îşi doreşte ca FC Argeş să continue parcursul bun din acest retur de campionat: „Sincer nu mi-am făcut la început un target pentru meciurile acestea. Am luat meci cu meci. Au fost jocuri grele, deplasări lungi, terenuri grele… Condiţiile de antrenament au fost mai puţin bune pentru că am avut zăpadă şi nu ne-am putut antrena pe iarbă. Ne-am pregătit mai mult pe sintetic. Am obţinut 7 puncte muncite. Un punctaj bun care ne-a ridicat în clasament. Cred eu că pe acest fond bun putem, creşte. Eu am încredere în băieţi”.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds