Popescu: „Să câştigăm pentru a spăla ruşinea de la Constanţa!”

Fotbaliştii echipei noastre nu concep ca FC Argeş să mai facă paşi greşiţi după eşecul din runda precedentă cu Farul Constanţa. Alb-violeţii îşi doresc foarte mult se impună în confruntarea de sâmbătă, de la ora 11, de pe propriul teren, cu Dacia Unirea Brăila, lanterna roşie a clasamentului.

Piteştenii şi-au propus să câştige cele trei puncte puse în joc pentru a reveni din nou în lupta pentru primele locuri ale ligii secunde. Portarul Tavi Popescu spune că jucătorii au de luat o revanşă în faţa publicului piteştean după eşecul ruşinos de la Farul Constanţa: „Nu va fi un meci uşor. Aţi văzut că noi ne-am încurcat până acum numai cu echipele mici. Importante sunt cele 3 puncte puse în joc. Trebuie să câştigăm pentru a spăla puţin ruşinea de la Constanţa. Nu trebuie să ne temem de nimic. Trebuie să fim serioşi şi să nu desconsiderăm nici un adversar. Ne interesează doar victoria şi vom face tot posibilul să o obţinem. Avem de luat o revanşă în faţa suporterilor noştri care ne susţin şi la bine, dar şi la greu. Am rămas datori după ultimele prestaţii din campionat”, a spus gooal-keperul piteştean.

# „Nu va fi un meci uşor”
Şi fundaşul Raul Hreniuc spune că FC Argeş are doar varianta victoriei: „Chiar dacă întâlnim ultima clasată, trebuie să fim conştienţi cu toţii că nu va fi un meci uşor. Brăila este o echipă aflată în subsolul clasamentului şi va veni la Piteşti să obţină un rezultat bun pentru a ieşi din situaţia în care se află. Ne aflăm într-un moment greu, dar sper să trecem cu bine şi de acest meci. Venim după un eşec la Constanţa şi este obligatoriu să învingem sâmbătă. Eu sunt convins că vom câştiga şi vom reveni din nou în lupta pentru primele locuri”.