Portarul George Micle, în echipa etapei a 7-a din Casa Liga 1!

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat echipa ideală a etapei cu numărul 7 din Casa Liga 1. Printre cei  11 jucători aleşi de LPF se regăseşte şi George Micle, portarul echipei FC Argeş. Gooalkeeperul alb-violeţilor a avut intervenţii salvatoare, având o contribuţie decisivă în obţinerea victoriei cu Astra Giurgiu.

Echipa etapei a 7-a din Casa Liga 1:

PORTAR

George Mihai Micle (FC Argeş / 18 ani) – A fost mutarea câştigătoare făcută de Ionuţ Moşteanu în formula de start. Puştiul trimis în poarta piteştenilor s-a remarcat chiar în meciul de debut, având patru intervenţii salvatoare. Merită urmărit cu atenţie şi în rundele următoare.

FUNDAŞI

Mihai Bălaşa (Universitatea Craiova / 25 de ani) – A făcut un nou meci fără greşeală. Este într-o vizibilă creştere de formă, iar asta se observă şi în rezultatele oltenilor, care au încasat doar trei goluri.

Rachid Bouhenna (Sepsi OSK / 29 de ani) – A înscris pentru a doua oară în acest sezon. Este unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din campionatul României.

Paulo Vinicius (CFR Cluj / 36 de ani) – Din nou, fundaşul brazilian a fost decisiv pentru clujeni. A marcat al doilea gol în acest sezon şi al 14-lea în 93 de meciuri bifate în CASA Liga 1.

MIJLOCAŞI

Cristian Neguţ (Chindia / 24 de ani) – A alergat mult pe toată durata meciului, dominând flancul drept, de unde a şi pasat decisiv pentru reuşita de trei puncte izbutită de Daniel Florea.

Olimpiu Moruţan (FCSB / 21 de ani) – Şi-a asumat rolul de coordonator, participând la majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de roş-albaştri. A înscris pentru a doua oară în ediţia curentă, în care mai are şi două pase decisive.

Bright Addae (FC Hermannstadt / 27 de ani) – A marcat chiar la debutul pe prima scenă din România. Este un mijlocaş cu un fizic impresionant, dispus la un consum mare de energie pe durata meciului.

Gabriel Vaşvari (Sepsi OSK / 33 de ani) – A recuperat multe mingi la centrul terenului, de unde a pus bazele atacurilor iniţiate de covăsneni. A înscris pentru a 41-a oară în CASA Liga 1.

ATACANŢI

Dennis Man (FCSB / 22 de ani) – Este jucătorul începutului de sezon în CASA Liga 1, competiţie în care a marcat șase goluri, a oferit trei pase decisive, a scos un penalty. Este înclus pentru a cincea oară în echipa etapei.

Gabriel Debeljuh (CFR Cluj / 24 de ani) – Este un atacant de careu cu calităţi formidabile, pe care Dan Petrescu a reuşit să i le pună rapid în valoare. A ajuns la 14 reuşite în 36 de prezenţe în principala competiţie internă.

Alexandru Măţan (Viitorul / 21 de ani) – A pus o presiune fantastică pe adversari. A devenit jucător de bază în sistemul gândit de Ruben de la Barrera, care l-a titularizat în toate cele șapte jocuri.

ANTRENORUL ETAPEI

Cristiano Bergodi (Universitatea Craiova / 56 de ani, FOTO) – Deşi a avut probleme de lot, a găsit soluţii pentru o nouă victorie, a șaptea la rând. Trece prin cea mai bună perioadă din cariera de antrenor.

 

Costinel Tofan, omul meciului cu Astra Giurgiu!

Deţinătorii drepturilor tv şi Liga Profesionistă de Fotbal desemnează la finalul fiecărui meci cel mai bun jucător. Costinel Andrei Tofan, fundaşul echipei noastre, a fost desemnat omul meciului în confruntarea cu Astra Giurgiu, câştigată de alb-violeţi cu 1-0.

Iată care au fost fotbaliştii evidenţiaţi în partidele etapei a 7-a:

  1. FC Arges Piteşti – Astra Giurgiu 1 – 0, Costinel Tofan (FC Argeş).
  2. Chindia Târgovişte – Gaz Metan Mediaş 1 – 0, Marian Aioani (Chindia).
  3. CSM Politehnica Iaşi – Sepsi OSK Sf. Gheorghe 1 – 4, Gabriel Vaşvari (Sepsi OSK).
  4. CFR Cluj – FC Botoşani 2 – 1, Paulo Vinicius (CFR Cluj).
  5. FC Hermannstadt – UTA Arad 1 – 1, Ioan Hora (UTA).
  6. Dinamo Bucureşti – Universitatea Craiova 0 – 1, Ştefan Baiaram (Universitatea).
  7. FC Voluntari – Viitorul Constanţa 0 – 2, Kevin Luckassen (Viitorul).
  8. Academica Clinceni – FCSB 0 – 2, Dennis Man (FCSB).

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds