Președintele FRF explică cum se vor desfășura meciurile de fotbal după reluarea competițiilor

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a explicat în ce condiții se vor desfășura meciurile de fotbal în țara noastră, în următoarea perioadă.
Conducătorul FRF a spus că fiecare stadion va fi împărțit în trei zone, în care se vor regăsi câte un număr limitat de persoane, pentru a preveni, pe cât se poate, răspândirea noului coronavirus. Totodată, jucătorii vor fi supuși mai multor teste.
„Regulile vor fi foarte stricte când jucătorii intră pe teren. Toți jucătorii vor fi testați cu două-trei zile înainte de primul meci, apoi la un interval de 14 zile. Delegatul va fi testat și el cu două zile înainte de joc. Nu vom mai vedea strângeri de mână. Conferințele de presă vor fi online. Stadioanele vor fi împărțite în trei zone: în zona interioară a stadioanelor vom avea 80 de persoane, în zona tribunelor vor fi 85 și în exterior – 60. Nu vor exista servicii de catering la stadion. Echipa oaspete vine cu 90 de minute înainte de gazde la stadion. Ședințele tehnice să fie organizate în spațiul liber”, a spus Răzvan Burleanu la Digi 24.

#Termoscanare la intrarea în stadion

Burleanu a mai declarat că jucătorii și oamenii necesari desfășurării meciurilor vor fi scanați termic la intrarea pe stadion. „Avem și termoscanare înainte de a intra pe stadion și completarea unui chestionar pentru zona interioară a stadionului și a tribunelor”, a mai declarat Răzvan Burleanu. Liga 1 din România ar trebui să fie reluat la data de 13 iunie. Play-off-ul Ligii 2 ar trebui să înceapă pe 4 iulie.               sursa: Liga2.ro