Prima victorie din amicale!

FC Argeș-Progresul Spartac București 3-0(3-0).
Au marcat: Blejdea(min.12, min.37), Brînzan(min.40)

FC Argeş a disputat vineri după-amiază cel de-al patrulea meci de verificare din această perioadă precompetiţională. Echipa noastră a învins cu 3-0 pe Progresul Spartac Bucureşti, formaţie de Liga a III-a care în sezonul trecut a terminat pe locul 3 în seria câştigată de Rapid Bucureşti. Sursa foto: FC Arges Fans
În testul cu echipa din Capitală, Nicolae Dică, tehnicianul grupării din Trivale a împărţit lotul de jucători în două echipe în încercarea de a da minute egale tuturor. Piteştenii au început în forţă meciul şi au deschis scorul după 12 minute prin Blejdea care a fructificat centrarea lui Muşat. Bucureştenii au avut şansa să restabilească egalitatea la jumătatea primei reprize în urma unui penalty, însă lovitura de la punctul cu var executată de Stanciu a fost apărată de Agachi. Cătălin Barbu a avut şansa să îşi treacă şi el numele pe lista marcatorilor, însă şutul său de la aproximativ 35 m a fost scos cu mare greutate de sub transversală de către Răduţă. Blejdea a realizat dubla în urma unei acţiuni personale iar Brînzan a marcat şi el cu cinci minute înainte de finalul primului mitan. După revenirea de la cabine, piteştenii au încercat să mai marcheze, însă de fiecare dată portarul bucureştenilor s-a opus. Cel mai aproape de gol au fost Cătălin Barbu şi Dănuţ Şerbănică. Pentru echipa din Trivale a fost prima victorie din meciurile de verificare disputate în această vară, în primele trei partide alb-violeţii terminând la egalitate, 0-0 cu Chindia, 1-1 cu Concordia Chiajna şi tot 1-1 cu Turris Turnu Măgurele.

Caseta tehnică:

FC Argeș: Agachi – Dănescu, Motroc, Turda, Mușat – Panait, Brînzan, Șerban, Barbu – Buhăescu, Blejdea. Rezerve: Tavi Popescu, Buleică, Oprescu, Vișa, Șerbănică, Prepeliță, Stan, Oancea, Năstăsie, Tofan, Alin Popa, Robert Popa, Szecui, Nini Popescu. Antrenor: Nicolae Dică.

Progresul Spartac: Răduță – Vlad, Leafu, Dănilă, Acasandrei, Șandru – Geană, Stanciu, Curt – Tudorache, Ispas. Rezerve: Lixandru, Precup, Stroe, Grigore, Lolescu, Radu, Boiangiu, Jipa, Donca, Iordan. Antrenor: Andrei Erimia.