Primarul Cristian Gentea: ”Îi sugerez acestui domn să-și vadă de treabă”

După declarațiile făcute în cadrul unei emisiuni televizate de finanțatorul Universității Craiova la adresa formațiilor susținute financiar de autoritățile locale, primarul Piteștiului a reacționat la acest atac. Atacul patronului oltenilor la adresa lui Cristian Gentea a venit după ce FC Argeș nu a acceptat transferul mijlocașului Alexandru Ișfan la Universitatea Craiova.
Cristian Gentea îl sfătuiește pe finanțatorul grupării din Bănie să se preocupe doar de echipa sa și să nu mai vorbească de FC Argeș.
”Respect prea mult fotbalul craiovean, pe Sorin Cârțu, unul dintre idolii tinereții mele și pe primarul Olguța Vasilescu, cea care ne-a ajutat de fiecare dată când am solicitat, pentru licență, posibilitatea de a juca la Craiova.
Este și motivul pentru care prefer să nu-i răspund, așa cum merită, acestui domn care uită începuturile sale și ale echipei.
Spre deosebire, noi am pornit de jos, iar eu am fost mereu alături de FC Argeș, plecând din Liga a 4-a și ajungând rapid în play-off-ul Ligii 1.
Asociația noastră este finanțată legal, contribuția primăriei fiind mai mică de o treime din bugetul actual.
Mai mult, Nicolae Dică, Emil Săndoi sau Ionuț Badea, care știu suma cu care contribuia primăria când echipa era în Liga a II-a, pot confirma că astăzi, deși suntem în Liga 1, suma este chiar mai mică!
Faptul că beneficiem de o sumă foarte importantă din drepturile de televizare, conștienți fiind că fără acești bani nu am putea rezista, iar sponsorizările aduse ajung la un cuantum de care ar fi mândră orice echipa din Liga 1, este doar meritul nostru.
În altă ordine de idei, eu nu vând, nu cumpăr jucători și nu mă bag niciodată în alcătuirea echipei, fapt confirmat deja de Prepeliță, Vlădoiu și Daniel Stanciu.
Așa că, îi sugerez acestui domn să-și vadă de treabă, să fie atent la termeni, pentru că eu nu fur de la nimeni, să lase frustrările legate de Isfan sau amintirea Rapidului lui Adi Mutu și să se concentreze pe meciul de mâine-seară cu Zorya, că are mare nevoie!!!
Mult succes, CS Universitatea Craiova!” este mesajul postat de edilul piteștean pe contul său de socializare.