Primul eșec din amicale!

FC Argeș – Daco Getica 1-2(1-2).
Au marcat: Tăbăcariu (min.27 pen.) / Voicu (min.20 pen.), Oancea (min.37 autogol)

FC Argeş a pierdut miercuri seară primul meci de verificare din această perioadă precompetiţională. Echipa noastră a fost învinsă cu 2-1, în confruntarea de la Curtea de Argeş, cu ASC Daco-Getica, fosta Juventus Bucureşti, formaţie retrogradată în această vară din Liga I.
Oaspeţii au deschis scorul după 20 de minute prin Voicu care a transformat o lovitură de pedeapsă scoasă tot de el. Bucuria oaspeţilor nu a durat decât 7 minute pentru că alb-violeţii au restabilit egalitatea. Cătălin Stan a fost agăţat în careu de Stoian, centralul a arătat punctul cu var, iar Tăbăcariu a transformat penaltyul. Daco-Getica a intrat în avantaj la pauză cu mult noroc după ce fundaşul Dorinel Oancea a deviat în propria poartă şutul lui Voicu din afara careului. După revenirea de la cabine, piteştenii au forţat egalarea, însă Vişa, Tofan, Alin Popa şi Ionuţ Năstăsie nu au fost inspiraţi în faţa porţii. Pentru gruparea din Trivale, înfrângerea cu Daco-Getica a fost primul eşec din cele cinci întâlniri amicale disputate până acum. În primul meci, FC Argeş a învins cu 4-0 pe ACS Basarabi Curtea de Argeş, a remizat, 1-1, în cel de-al doilea, cu Academica Clinceni, a învins cu 2-1 pe CS Baloteşti, în cel de-al treilea test şi a trecut cu 3-0 de FC Rapid Bucureşti, în cel de-al patrulea amical din această vară. Ultimul meci al echipei noastre înainte de startul noului sezon va avea loc sâmbătă, 28 iulie, de la ora 11, pe stadionul Nicolae Dobrin, adversar urmând a fi CSO Filiaşi, formaţie de Liga a III-a. În prima etapă a noului sezon competiţional, programată pe 4 august 2018, FC Argeş va întâlni acasă pe CS Baloteşti.

Caseta tehnică:

FC Argeș: Grecu – Oancea, Hreniuc, Gugu, Vişa, – Stan, Alin Popa, Panait, Tăbăcariu – Barbu, Nilă. După pauză au mai intrat Popescu, Ureche, Tofan, Şerbănică, Turda, Buleică, Raul Costin, Şerban şi Buhăescu. Antrenor: Emil Sandoi.

Daco Getica: Stoian – Carabela, Beta, Georgescu, Dima – Teut, Călinţaru, Grigore, Raphael Stănescu – Voicu, Bustea. După pauză au mai intrat Teodorescu, Adrian Ilie, Neacşu, Motroc, Militaru, Udrea şi Mîrzea. Antrenor: Marius Baciu.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.