Primul eşec din amicale!

#FC Argeş – Academia Rapid 0-2(0-1) Au marcat: Daniel Niculae 31, Vlada 90.

FC Argeş a pierdut în această după amiază cel de-al treilea amical disputat în această iarnă. Echipa noastră a fost învinsă cu 0-2 în confruntarea cu Academia Rapid, formaţie la care evoluează Daniel Pancu, Vasile Maftei, Daniel Niculae şi Irinel Voicu, fotbalişti cu sute de meciuri în Liga I.
Partida s-a disputat pe terenul sintetic de la Bradu şi a fost un test util pentru cei ambii antrenori în încercarea de a vedea la lucru toţi jucătorii de care dispun. Încă din primele minute ale meciului, alb-violeţii au pus presiune pe adversar şi au ratat mari ocazii de gol prin Buhăescu. Vârful piteştean a pătrus în careu dar a tras pe lângă poartă iar apoi a şutat milimetric pe lângă bara laterală. Giuleştenii au fost periculoşi prin Goge însă Nicuşor Grecu a reuşit să respoingă şutul acestuia din interiorul careului. Daniel Pancu a avut şi el ocazia de a deschide scorul însă portarul argeşenilor a reuşit să respingă şutul acestuia în corner. Cu un sfert de oră înainte de finalul primei părţi, Vişa a trimis cu capul în transversală în urma unei lovituri de colţ de pe stânga. Rapidul a deschis scorul în minutul 31 prin Daniel Niculae care după ce a primit o pasă de la Goge a şutat la colţul lung din interiorul careului. După pauză, Martin a avut şansa egalării, însă rămas singur cu portarul oaspeţilor a tras în acesta. Rând pe rând, Alin Popa, Cătălin Barbu şi Andrei David au irosit alte mari ocazii de gol pentru FC Argeş. Argeşenii şi-au trecut în cont şi a doua bară când Alin Popa a tras din interiorul careului mic iar Ciuculescu a respins şutul acestuia în bara laterală. Piteştenii au irosit şi un penalti cu zece minute înainte de final prin David care a tras exact pe colţul portarului. Giuleştenii au stabilit scorul final în minutul 90 când Vlada, scăpat singur cu Popescu, a trimis mingea în plasă. Concluziile care se pot trage după acest eşec arată că FC Argeş îşi crează cu uşurinţă multe ocazii de gol, însă atacanţii ratează cu nonşalanţă din situaţii clare de a marca.

FC Argeş, I repriză: Nicuşor Grecu – Mihăescu, Cotigă, Vişa, Stan – Robert Grecu, Tăbăcariu, Şerban, Năstăsie, Bîrzan(min.30 Cruceru), Buhăescu.
FC Argeş, a II-a repriză: Popescu – Oancea, Ciucă, Şerbănică, Tofan – Alin Popa, Raul Costin, Panait, Cătălin Barbu – Andrei David, Martin. Antrenor: Emil Săndoi.

Academia Rapid, I repriză: Vlad – Duriţă, Maftei, Voicu, Iacob – Lădaru, Doru Bratu, Olariu, Goge – Daniel Niculae, Daniel Pancu.
Academia Rapid, a II-a repriză: Ciuculescu – Boian, Maftei, Sandu, Stancu – A. Badea, Codreanu, Bordei, Dovleac – Bărbălău, Vlada. Antrenor: Constantin Schumacher.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.