Procesul de acreditare la meciul FC Argeș – FC Botoșani

Clubul FC Argeș deschide procesul de acreditare pentru jurnaliștii care doresc să participe la meciul cu FC Botoșani, din prima etapă a Casa Liga I, partidă programată vineri, 21 august, de la ora 18.15, pe stadionul Nicolae Dobrin.

Cei interesați pot trimite cererile de acreditare până joi, 20 august, ora 12.00, la adresa de email mediafcarges@yahoo.com 

Cererile trebuie să conțină obligatoriu numele și prenumele dumneavoastră, instituția media pe care o reprezentați, tipul de acreditare pe care îl doriți (masa presei sau foto) și o copie scanată după legitimația de serviciu vizată la zi.

 

În conformitate cu protocolul de organizare al meciurilor oficiale, emis de către FRF și conform anexei regulamentului media 2019/2020 al LPF, facem următoarele precizări:

– Acreditările la meci pentru competiția CASA LIGA 1 în perioada de restricții sunt limitate la un total de 10 persoane la masa presei(o acreditare pentru o persoană) și 5 acreditări foto.

– Depunerea unei cereri de acreditare nu este echivalentă cu acordarea acreditării!.

– Acreditarea este nominală și nu este transmisibilă.

– Orice solicitare trimisă ulterior acestei date NU va fi luată în considerare.

Lista reprezentanților media acreditați pentru acest meci va fi anunțată joi, 20 august, ora 14.00, pe site-ul clubului.

La sosirea la stadion, reprezentanții mass media trebuie să se supună examenelor medicale – filtru epidemiologic (chestionar, termometrizare), fiind necesară prezența celor acreditați cu cel puțin 30 minute înainte de începerea partidei!.

Toți reprezentanții media acreditați pot urmări desfășurarea partidei numai de la masa presei (zona 2). Prezența fotografilor în timpul meciului este posibilă numai în zona desemnată pe teren (zona 1), în spatele panourilor publicitare, în partea laterală a fiecărei porți!

PREZENȚA TUTUROR ÎN INCINTA STADIONULUI ESTE POSIBILĂ NUMAI CU MASCĂ DE PROTECȚIE !

Cum orice filmare înaintea, în timpul și după încheierea meciului este INTERZISĂ în această perioadă, conform anexei din protocolul media transmis de LPF este INTERZIS accesul în incinta stadionului cu orice cameră video (cu excepția deținătorilor de drepturi TV).

Nu se vor organiza conferințe de presă, nu va fi amenajată zonă mixtă!

Conferința de presă organizată cu reprezentanții mass-media după fiecare meci, precum și interviurile din zona mixtă sunt interzise pentru a evita riscul de infectare a antrenorilor sau a jucătorilor. Fiecare club trebuie să organizeze o altfel de conferință de presă, la care vor fi prezenți doar antrenorul principal și ofițerul de presă al clubului, alături de un operator tehnic al deținătorilor de drepturi TV. „Ofițerul de presă este persoana care va primi întrebările de la reprezentanții de presă acreditați pentru meciul respectiv și le va transmite antrenorului principal. Ca regulă, întrebările primite de la deținătorii de drepturi TV au prioritate. După terminarea conferinței, LPF va furniza materialul video către cluburi și către reprezentanții presei prezenți la meci. Ofițerul de presă va furniza numerele de telefon și adresele de e-mail ale reprezentanților mass-media către LPF înainte de începerea meciului”, se arată în anexa la Regulamentul Media pentru sezonul competițional 2019-2020, emisă de Liga Profesionistă de Fotbal.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds