Procesul de acreditare pentru meciul FC Argeș – Dinamo București

Clubul FC Argeş deschide procesul de acreditare pentru jurnaliştii care doresc să participe la meciul cu Dinamo București, din manșa retur a barajului pentru menținere/promovare în Liga I, partidă programată sâmbătă, 3 iunie 2023, de la ora 21.00, pe stadionul ”Orășenesc” din Mioveni.

Cei interesaţi pot trimite cererile de acreditare până vineri, 2 iunie, ora 12.00, la adresa de email: mediafcarges@yahoo.com

Cererile trebuie să conţină obligatoriu numele şi prenumele dumneavoastră, instituţia media pe care o reprezentaţi, tipul de acreditare pe care îl doriţi (masa presei sau foto) şi o copie scanată după legitimaţia de serviciu vizată la zi.

Orice solicitare trimisă ulterior acestei date Nu va fi luată în considerare!

Acreditările vor fi acordate doar publicațiilor care în ultima perioadă au acoperit știri sau subiecte legate de clubul nostru. Prioritate vor avea ziarele, site-urile, posturile radio și tv locale și naționale.

Lista reprezentanţilor media acreditaţi pentru acest meci va fi anunţată vineri, 2 iunie, după ora 14.00, pe site-ul clubului nostru, www.argesfc.ro.