Procesul de acreditare pentru meciul FC Argeș – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Clubul FC Argeş deschide procesul de acreditare pentru jurnaliştii care doresc să participe la meciul cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din etapa a 17-a a acestui sezon competițional, partidă programată sâmbătă, 5 noiembrie 2022, de la ora 15.00, pe stadionul Nicolae Dobrin.

Cei interesaţi pot trimite cererile de acreditare până vineri, 4 noiembrie, ora 12.00, la adresa de email: mediafcarges@yahoo.com

Cererile trebuie să conţină obligatoriu numele şi prenumele dumneavoastră, instituţia media pe care o reprezentaţi, tipul de acreditare pe care îl doriţi (masa presei sau foto) şi o copie scanată după legitimaţia de serviciu vizată la zi.

Orice solicitare trimisă ulterior acestei date Nu va fi luată în considerare!

Acreditările vor fi acordate doar publicațiilor care în ultima perioadă au acoperit știri sau subiecte legate de clubul nostru. Prioritate vor avea ziarele, site-urile, posturile radio și tv locale și naționale.

Lista reprezentanţilor media acreditaţi pentru acest meci va fi anunţată vineri, 4 noiembrie, după ora 14.00, pe site-ul clubului nostru, www.argesfc.ro.