Puncte pierdute în ultimele minute!

Ripensia Timişoara-FC Argeş, 1-1(0-1)
Au marcat: Toma(min.89 penalty) / Oancea(min.43)

FC Argeş a obţinut vineri seară doar un punct după ce a remizat, 1-1, în deplasarea de la Ripensia Timişoara. Piteştenii au ratat şansa de a pleca cu o victorie din Banat după ce au fost egalaţi din penalty, în ultimele minute ale meciului.
Alb-violeții au început destul de bine partida și au ratat o mare ocazie de gol prin Dorinel Oancea, însă și bănățenii și-au trecut în cont două mari oportunități de a marca prin Dumiter și Burdeț. Echipa noastră a deschis scorul în minutul 43 prin Dorinel Oancea, însă gazdele au restabilit egalitatea în minutul 89 prin Toma care a transformat lovitura de pedeapsă acordată destul de uşor de centralul Ovidiu Mazilu, în urma unui duel în careu, între Dumiter şi Mihăescu. Înainte de marcarea golului egalizator, portarul nostru Octavian Popescu, făcuse adevărate minuni între buturi, reușind să scoată șuturile lui Dumiter și Burdeț din poziții ideale. Gooal-keperul alb-violeților nu a mai avut ce face la lovitura de pedeapsă executată de Toma, acordată destul de ușor în urma unei faze confuze în careul nostru, la care Dumiter a căzut în urma unui duel cu fundașul Ionuț Mihăescu. În urma acestui rezultat, FC Argeş a ratat şansa de a urca pe podium, alb-violeţii situîndu-se pe locul 6, cu 29 de puncte, obţinute în 15 runde. Credit foto: facebook Ripendia UVT Timisoara.

Caseta tehnică:
Ripensia Timişoara: Păduraru – Ad. Popa, Străuţ, Hecsko, Toma (cpt.) – Burdeţ, Apro (min.80 Bădăuţă) – Popovici (min.61 Ungureanu), Zaluschi, Cluci (min.46 Monea) – Dumiter. Antrenor: Iulian Munteanu
FC Argeş: Popescu – Tofan, Hreniuc (min.68 Mihăescu), Şerbănică, Stan – Vasile Gheorghe (min.82 Panait), Costin (cpt.), Năstăsie (min.57 Şerban), Oancea – Cătălin Barbu, Buhăescu. Antrenor: Emil Săndoi.
Arbitri: Ovidiu Mazilu(Satu Mare), Adrian Mărginean(Aiud), Ferencz Tunyogi(Zalău).
Observatori: Ioan Onicaş(Zalău), Viorel Vancea(Oradea).
Stadion Dan Păltinişanu, spectatori 400
Cartonaşe galbene: Apro, Popa / Hreniuc, Raul Costin, Barbu, Tavi Popescu