Puștii lui Adrian Mălușanu, pe podium la Cupa Prieteniei

 

Week-end-ul trecut, FC Argeș U14 a participat la Cupa Prieteniei, turneu organizat la baza sportivă ICIM Brașov. Echipa pregătită de antrenorul Adrian Mălușanu a terminat competiția ajunsă la a șaptea ediție pe locul 3.

În grupă, piteștenii au înregistrat două victorii și o înfrângere, iar în sferturi au trecut de Kids Drobeta, după executarea loviturilor de departajare. În semifinale, FC Argeș a pierdut, cu 1-2, partida cu Juniorul Brașov, iar în finala mică a competiției, alb-violeții au trecut de Farul Constanța, scor 4-0. În finala mare a competiției, Juniorul Brașov a învins cu 4-0 pe Kids Tâmpa Brașov. Jucătorul turneului a fost desemnat Sebastian Lungan, fundașul echipei FC Argeș.

Adrian Mălușanu: ”Felicitări copiilor”

Adrian Mălușanu, antrenorul echipei noastre, este mulțumit de evoluția puștilor pe care îi pregătește: ”A fost un turneu frumos, desfășurat în condiții meteo extreme. Copiii s-au descurcat foarte bine pe acest teren sintetic, având în vedere vremea potrivnică. Dacă eram mai atenți la finalizare, cred că puteam juca finala mare. Trecerea de la sistemul 8+1 la cel cu 10+1 jucători s-a făcut foarte bine. Felicitări copiilor pentru evoluție și efortul depus”.

Rezultatele ”vulturașilor”:

Grupe:

FC Argeș – Kinder Constanța 1-0

FC Argeș – Metalul Plopeni 4-0

FC Argeș – Dinamo București 0-2

Sferturi:

FC Argeș – Kids Drobeta 1-1(6-5 d.pen.)

Semifinale:

FC Argeș – Juniorul Brașov 1-2

Finala mică:

FC Argeș – Farul Constanța 4-0

 

FC Argeș U14:

Portari: Zeron Ionescu, Albert Teodorescu, Gabriel Cristescu

Jucători de câmp: Bogdan Hera, Marco Mituică, Sebastian Lungan, Mario Turcu, Vlad Șuică, Eduard Tudoran, Patrick Murineanu, Ianis Dragomir, Radu Șerban, Alexandru Grosu, Denis Pițigoi, Răzvan Petre, Darius Manea, Ovidiu Barbu, Ștefan Savu, Eduard Dina

Antrenor: Adrian Mălușanu