Puștii lui Bogdan Vișan, pe podium la Brașov Indoor Cup

FC Argeș U12 a terminat pe podium Brașov Indoor Cup, una dintre cele mai puternice competiții de juniori care se organizează anual în orașul de la poalele Tâmpei.

Clubul nostru a participat la acest turneu cu două echipe, FC Argeș Violet terminând pe locul 2, iar FC Argeș Alb pe locul 7. Puștii pregătiți de antrenorul Bogdan Vișan au cedat în finala mare, la penalty-uri, scor 3-4, în fața celor de la New Star București, după ce la finalul timpului regulamentar a fost egalitate, 0-0. În semifinale, FC Argeș Violet a trecut cu 5-1 de Junior Brașov, iar în sferturi a învins cu 7-0 pe FC Argeș Alb. În grupă, vulturașii au înregistrat numai victorii: 7-0 cu ACS Tâmpa Brașov, 20-0 cu Sportul Onești si 9-0 cu FC U Craiova. Piteștenii au reușit performanța de a marca 52 de goluri și de încasa doar 1! Cel mai bun jucător al turneului a fost declarat piteșteanul Dragoș Tudor, iar golgheterul competiției a fost desemnat colegul său David Ivan, marcatorul a 13 goluri.

#Bogdan Vișan: „O experiență utilă și plăcută

Bogdan Vișan, antrenorul echipei noastre, s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi: „Pot spune că a fost un turneu benefic pentru noi. Am avut posibilitatea să jucăm cu cele mai bune echipe din țară la această categorie de vârstă. Am pierdut nemeritat la penalty-uri, iar dacă eram mai atenți în fața porții, puteam tranșa meciul în favoarea noastră în timpul regulamentar. Trebuie să învățăm din înfrângeri și să îndreptăm ce nu am făcut bine. Pentru copii a fost o experiență utilă și plăcută. Vreau să îi felicit pentru evoluția lor și sunt convins că pe viitor vom fi mult mai puternici”.

FC Argeș Violet: Andrei Gheorghe, David Popescu, Gabriel Deaconu, David Ivan, Patrick Dragomir, Gabriel Ispas, Alexandru Ion, Ștefan Luță, Dragoș Tudor, Vlad Păunoiu, Ștefan Voiculeț, Sașa Barbu

FC Argeș Alb: David Popescu, Andrei Gheorghe, Ștefan Ciobanu, Ianis Ghiță, Denis Dumitru, Andrei Burcă, David Luță, Raul Mitroi, Mihnea Pantilă, Ianis Ivănescu, Ianis Chițu, Darius Lascu, Vlad Dumitrescu Antrenor: Bogdan Vișan