Ratări uriașe, gol anulat eronat, înfrângere nemeritată

Universitatea Craiova – FC Argeș 1-0(0-0) A marcat: Ivan(min.55)
FC Argeș a pierdut nemeritat, la diferență de un gol, confruntarea de sâmbătă seară, din deplasare, cu Universitatea Craiova, din prima etapă a acestei ediții de campionat. Unicul gol al partidei din Bănie a fost marcat după pauză de Andrei Ivan. sursa foto: facebook Universitatea Craiova
Piteștenii au început în forță partida și puteau deschide scorul încă din primul minut prin Lupeta care șutat puternic din interiorul careului, însă portarul oltenilor a reușit să respingă. Același Lupeta a irosit o uriașă ocazie de a marca cu zece minute înainte de finalul primului mitan. Ișfan a profitat de o gafă a lui Mateiu, a recuperat, a pătruns în careu, a șutat în forță, Pigliacelli a respins în față, însă Lupeta, singur cu portarului oltenilor, a tras pe lângă poartă!. Craiova a deschis scorul în minutul 55, prin Andrei Ivan, după centrarea perfectă a lui Cîmpanu. Echipa noastră a reușit să marcheze prin Lupeta care l-a învins pe goalkeeperul gazdelor cu o scăriță, însă golul a fost anulat pe motiv de offside. Reluările tv au arătat că atacantul alb-violet era pe linie iar reușita trebuia validată. Tot Lupeta a continuat să hărțuiască defensiva oltenilor, care a gafat în minutul 79, însă vârful portughez nu a nimerit poarta. Pe final, FC Argeș a mai ratat alte două ocazii, prin Ișfan și Tofan, însă de fiecare dată Pigliacelli a scăpat cu fața curată.
Caseta tehnică:
Universitatea Craiova: Pigliacelli – Şt. Vlădoiu, Bălaşa, M. Constantin, Vătăjelu (min.37 Bancu) – Mateiu, Nistor – Al. Cîmpanu(min.74 Baiaram), Cicâldău, A. Ivan(min.83 Screciu) – Koljic(min.83 Markovic). Antrenor: Marinos Ouzounidis.
FC Argeş: Greab – Tofan, G. Turda, Boldor, N. Muşat – Isfan, I. Şerban(min.87 Viana), Meza Colli, Cr. Tănase (min.62 Dumitrașcu) – Palic(min.74 Teles) – Lupeta. Antrenori: Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi.
Cartonașe galbene: Meza Colli, Turda
Arbitru: Horia Mladinovici
Asistent 1: Bogdan Mihai Gheorghe
Asistent 2: Alexandru Filip
Arbitru de rezervă: Andrei Florin Chivulete
Observator joc: Imilian Șerbănică
Observator arbitri: Liviu Ciubotariu