Răzbunarea moldovenilor

FC Argeș – FC Botoșani 0-1(0-1) A marcat: Edjouma(min.43)
FC Argeș a încheiat prima parte a sezonului pe locul 9, cu 21 de puncte, ratând astfel șansa de a termina turul de campionat pe loc de play-off. Alb-violeții au pierdut cu 0-1, confruntarea de vineri seară, de pe propriul teren, cu FC Botoșani, adversar pe care îl eliminaseră din Cupa României.

Desfășurare

Casa Liga 1 2021-2022

Stadionul Nicolae Dobrin

5 noiembrie 202120:30
FC Argeș
FC Botoşani
Examinează
FC Argeș – FC Botoșani 0-1(0-1) A marcat: Edjouma(min.43)
FC Argeș a încheiat prima parte a sezonului pe locul 9, cu 21 de puncte, ratând astfel șansa de a termina turul de campionat pe loc de play-off. Alb-violeții au pierdut cu 0-1, confruntarea de vineri seară, de pe propriul teren, cu FC Botoșani, adversar pe care îl eliminaseră din Cupa României. foto: Gabriela Necșu
Debutul partidei a adus și primele ocazii la cele două porți. Teles a încercat poarta moldovenilor, dar Pap a fost la post, iar Mateus Santos, rămas singur cu Greab, a tras pe lângă poartă!. Piteștenii puteau deschide scorul prin Fatai, însă șutul acestuia a șters bara laterală. Botoșaniul a deschis scorul chiar înainte de pauză prin Edjouma care a trimis în plasă de lângă Latovlevici. Imediat după revenirea de la cabine, Racovițan putea dubla avantajul oaspeților pe tabelă. Greab a reușit să-l blocheze pe Braun, iar apoi Tofan a reușit să scoată de pe linia porții șutul lui Fili. Dumitrașcu, Mușat și Viana au avut șansa de a restabili egalitatea, însă Pap a închis foarte bine poarta Botoșaniului. Echipa noastră are două săptămâni la dispoziție pentru a pregăti partida de pe propriul teren, cu Universitatea Craiova, din prima etapă a returului.
Caseta tehnică:
FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Miguel, Latovlevici (Muşat 79′) – Honciu (Boldor 78′), Dumitraşcu – Işfan, Palic (Said 58′), Teles (Dumitru 58′) – Fatai (Viana 70′).
Rezerve neutilizate: Croitoru, Telcean, Moisie, Piţian.
Antrenori: Andrei Prepeliţă și Mihai Ianovschi
FC Botoşani: Pap – Braun, Racoviţan, Dawa, Şeroni – Papa, Edjouma, Ţigănaşu – Ongenda (Patache ’89), Mateus (Fili ’58), Florescu.
Rezerve neutilizate: M. Contra, Dragu, D. Croitoru, Tîrcoveanu, Petkovski, M. Roman, Souza Silva.
Antrenor: Marius Croitoru
Cartonaşe galbene: Miguel 88′ / Şeroni 53′
Arbitri: Adrian Viorel Cojocaru – Sebastian Eugen Gheorghe, Marius Badea – Iulian Dima
Observatori: Marian Ivan, Corneliu Fecioru

sursa rezumat video: Telekom Sport

Video

Detalii

Dată Ora Liga Sezon
5 noiembrie 2021 20:30 Casa Liga 1 2021-2022

Stadion

Stadionul Nicolae Dobrin

Rezultate

ClubPrima reprizăA doua reprizăGoluriPosesie
FC Argeș00067
FC Botoşani01133

Game Timeline

KO
9. Cristian Dumitru
58'
44. Ahmed Said
58'
7. Diogo Filipe Guerreiro Viana
70'
25. Deian Boldor
78'
30. Nicolae Constantin Mușat
79'
FT