Răzbunarea moldovenilor

FC Argeș – FC Botoșani 0-1(0-1) A marcat: Edjouma(min.43)
FC Argeș a încheiat prima parte a sezonului pe locul 9, cu 21 de puncte, ratând astfel șansa de a termina turul de campionat pe loc de play-off. Alb-violeții au pierdut cu 0-1, confruntarea de vineri seară, de pe propriul teren, cu FC Botoșani, adversar pe care îl eliminaseră din Cupa României.

Desfășurare

Casa Liga 1 2021-2022

Stadionul Nicolae Dobrin

5 noiembrie 202120:30
FC Argeș
FC Botoşani
Examinează
FC Argeș – FC Botoșani 0-1(0-1) A marcat: Edjouma(min.43)
FC Argeș a încheiat prima parte a sezonului pe locul 9, cu 21 de puncte, ratând astfel șansa de a termina turul de campionat pe loc de play-off. Alb-violeții au pierdut cu 0-1, confruntarea de vineri seară, de pe propriul teren, cu FC Botoșani, adversar pe care îl eliminaseră din Cupa României. foto: Gabriela Necșu
Debutul partidei a adus și primele ocazii la cele două porți. Teles a încercat poarta moldovenilor, dar Pap a fost la post, iar Mateus Santos, rămas singur cu Greab, a tras pe lângă poartă!. Piteștenii puteau deschide scorul prin Fatai, însă șutul acestuia a șters bara laterală. Botoșaniul a deschis scorul chiar înainte de pauză prin Edjouma care a trimis în plasă de lângă Latovlevici. Imediat după revenirea de la cabine, Racovițan putea dubla avantajul oaspeților pe tabelă. Greab a reușit să-l blocheze pe Braun, iar apoi Tofan a reușit să scoată de pe linia porții șutul lui Fili. Dumitrașcu, Mușat și Viana au avut șansa de a restabili egalitatea, însă Pap a închis foarte bine poarta Botoșaniului. Echipa noastră are două săptămâni la dispoziție pentru a pregăti partida de pe propriul teren, cu Universitatea Craiova, din prima etapă a returului.
Caseta tehnică:
FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Miguel, Latovlevici (Muşat 79′) – Honciu (Boldor 78′), Dumitraşcu – Işfan, Palic (Said 58′), Teles (Dumitru 58′) – Fatai (Viana 70′).
Rezerve neutilizate: Croitoru, Telcean, Moisie, Piţian.
Antrenori: Andrei Prepeliţă și Mihai Ianovschi
FC Botoşani: Pap – Braun, Racoviţan, Dawa, Şeroni – Papa, Edjouma, Ţigănaşu – Ongenda (Patache ’89), Mateus (Fili ’58), Florescu.
Rezerve neutilizate: M. Contra, Dragu, D. Croitoru, Tîrcoveanu, Petkovski, M. Roman, Souza Silva.
Antrenor: Marius Croitoru
Cartonaşe galbene: Miguel 88′ / Şeroni 53′
Arbitri: Adrian Viorel Cojocaru – Sebastian Eugen Gheorghe, Marius Badea – Iulian Dima
Observatori: Marian Ivan, Corneliu Fecioru

sursa rezumat video: Telekom Sport

Video

Details

Dată Ora Liga Sezon Full Time
5 noiembrie 2021 20:30 Casa Liga 1 2021-2022 90'

Rezultate

ClubPrima reprizăA doua reprizăGoluriPosesie
FC Argeș00067
FC Botoşani01133