Remiză albă cu moldovenii!

FC Argeș – Politehnica Iași 0-0
FC Argeș a început play-out-ul Ligii I cu o remiză albă. Echipa noastră a terminat la egalitate, 0-0, confruntarea de duminică după-amiază, de pe propriul teren, cu Politehnica Iași.                 Foto: Gabriela Neacșu
Disputa din Trivale a fost una cu puține ocazii clare de gol, cele două formații fiind preocupate foarte mult să nu primească gol. Piteștenilor li s-a refuzat o lovitură de la 11 m după ce Palic a fost faultat în careu de Baxevanos, însă centralul George Găman i-a dat galben mijlocașului echipei noastre considerând că acesta a simulat. Reluările tv au arătat că fundașul ieșean l-a călcat pe picior pe fotbalistul echipei noastre și se impunea penalty la această fază. Primele ocazii ale partidei le-au avut Malele și Cristi Dumitru, însă șuturile acestora nu au prins cadrul porții apărate de Laurențiu Brănescu. Șerban a încercat și el să-i testeze reflezele portarului ieșean cu un șut de la distanță care nu și-a atins însă ținta. La puțin timp după pauză, FC Argeș putea deschide scorul prin Ionuț Năstăsie, care din 7 m, a tras mult peste poartă!. Piteștenii puteau da lovitura în ultimele minute ale meciului prin Malele, însă goalkeeperul moldovenilor a reușit să rețină șutul acestuia. S-a terminat 0-0, rezultat în urma căruia FC Argeș ocupă locul 3 în clasamentul play-out-ului, cu 21 de puncte. Cu punctul luat de la Pitești, Politehnica Iași a urcat pe locul 9, penultimul al play-ou-ului, cu 14 puncte, cedând poziția de lanternă roșie celor de la FC Hermannstadt, care au cu un punct mai puțin. Următorul meci al echipei noastre este programat miercuri, 21 aprilie, de la ora 16.45, pe propriul teren, cu Chindia Târgoviște.
Caseta tehnică:
FC Argeş: Greab – Tofan, Marici, Turda, De Jonghe – Meza Colli, Şerban – Grecu (Năstăsie 46′), Palici, C. Dumitru (Drăghici 80′) – Malele.
Rezerve neutilizate: Micle – Boldor, Deslandes, Honciu, Maes, Mediop, Teles. Antrenori: Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi.
Politehnica Iaşi: Brănescu – Onea, R. Popa, Baxevanos, Buşu – Vanzo, De Iriondo, Acosta – Mensah, Djuranovici, A. Stan (Calcan 11′).
Rezerve neutilizate: Brînză – Cană, A. Cristea, F. Cristea, Flores, Gaitan, Zaharia, Zajmovic. Antrenor Nicolo Napoli.
Cartonaşe galbene: Palici 17′ / Acosta 16′, De Iriondo 30′, Calcan 54′.
Arbitri: George Cătălin Găman – Radu Adrian Ghinguleac şi Mihai Marius Marica – Andrei Chivulete.
Observator joc: Ion Marin
Observator arbitri: Marian Salomir