Remiză albă în derbiul argeşean!

#CS Mioveni – FC Argeş 0-0

Cel mai aşteptat meci din fotbalul argeşean s-a terminat cu o remiză albă iar echipa noastră a ajuns la al şaselea egal în acest tur de campionat. CS Mioveni şi FC Argeş s-au întâlnit sâmbătă după-amiază, pe stadionul Orăşenesc din Mioveni, în derbiul etapei a 13-a a ligii secunde. Disputa dintre cele două echipe argeşene s-a terminat nedecis, 0-0, rezultat care a mulţumit la final ambele tabere.
Confruntarea nu a fost una spectaculoasă, atât Mioveniul cât şi FC Argeş preferând să-şi betoneze defensivele în încercarea de a nu primi gol. Ocaziile de gol au fost destul de puţine, iar acestea au apărut în momentul în care s-au creat breşe în apărările celor două formaţii. Lipsa de inspiraţie a atacanţilor galben-verzi şi alb-violeţi a făcut ca scorul să fie unul alb, contrar aşteptărilor celor în jur de 3500 de spectatori care aşteptau să vadă şi goluri din partea favoriţilor. Cea mai mare oportunitate de a deschide scorul în primul mitan a avut-o Ayza însă atacantul brazilian nu şi-a reglat tirul şi a trimis peste poarta lui Grecu. Replica alb-violeţii a venit prin câteva incursiuni ale lui Grecu şi Ionuţ Năstăsie care nu au avut efect pe tabelă. Echipa noastră a solicitat şi o lovitură de pedeapsă la o intrare imprudentă a unui apărător al Mioveniului asupra lui Cotigă, însă centralul Iulian Dima a lăsat jocul să continue. În cel de-al doilea mitan fiecare echipă a încercat să-şi surprindă adversarul pe contraatac. Cele mai mari ocazii de a marca le-au avut Gugu, Ayza şi Panait, însă de fiecare dată, şuturile acestora nu şi-au atins ţinta. Această remiză albă care a adus câte un punct în contul fiecărei echipe a fost pe placul celor doi tehnicieni care s-au declarat mulţumiţi că nu au pierdut acest derbi. Egalul de sâmbătă menţine CS Mioveni pe locul 5 cu 22 de puncte, iar pe FC Argeş pe locul 9 al seriei cu cele 18 puncte acumulate în aceste 13 runde.

CS Mioveni: Croitoru – Tirică, Gugu, Burnea (min. 51 Ichim), Edi Stoica – Mîrzeanu, Cioc (min. 62 Pirtea) – Rădescu, Florescu, Ayza (cpt.) – Ene (min. 79 Cosmin Năstăsie).
Antrenor: Gheorghe Mihali
FC Argeş: Nicuşor Grecu – Tofan, Cotigă, Şerbănică, Stan – Panait, Şerban (min. 76 C-tin. Stoica), Raul Costin (cpt.), Ionuţ Năstăsie – Robert Grecu (min. 90 Cruceru), Nilă (min. 62 Buhăescu). Antrenor: Iordan Eftimie
Arbitri: Iulian Dima(Bucureşti), Marius Bobe(Teleorman), Florin Pucheanu(Dâmboviţa).
Observatori: Ionuţ Borcan(Ploieşti), Adrian Petre(Buzău).
Stadionul Orăşenesc Mioveni, Spectatori 3500.
Cartonaşe galbene: Burnea/Grecu, Raul Costin, Panait.

 

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.