Remiză albă în primul amical !

FC Argeș – Chindia 0-0

FC Argeș a disputat vineri seară primul meci de verificare din această perioadă precompetițională. Echipa noastră a remizat 0-0, în confruntarea de pe stadionul Nicolae Dobrin cu Chindia Târgoviște, nou – promovată în Liga I.
Înainte de începerea meciului, tehnicienii celor două echipe au stabilit să se joace două reprize a câte 50 de minute fiecare pentru a putea vedea la lucru toți jucătorii pe care îi au în lot.

Atât Nicolae Dică, cât și Viorel Moldovan au utilizat câte două echipe în încercarea de a da minute egale fiecărui component. Disputa dintre piteșteni și târgovișteni a fost una destul de echilibrată, cu ocazii de ambele părți. Piteștenii au irosit câteva ocazii mari de gol prin Buhăescu și Blejdea, iar dâmbovițenii au replicat prin Bic, Neicuțescu şi Cherchez. Chiar dacă a fost doar un joc amical s-a lăsat și cu două eliminări, Yameogo și Voduț încasând cartonașe roșii, primul pentru un fault dur asupra lui Oancea, iar al doilea pentru o înjurătură adresată centralului Robert Avram. Chindia nu a evoluat în inferioritate numerică, în locul celor doi eliminati fiind introduși în teren alți doi veniți de pe banca de rezerve. Per ansamblu, între cele două echipe nu a fost nici o diferență, chiar dacă Chindia a avut la dispoziție o garnitură mai experimentată având în vedere că în acest sezon va evolua pe prima scenă fotbalistică a țării. Nicolae Dică demonstrează că are ”ochi” în privința fotbaliștilor tineri, dar de mare perspectivă, portarii Robert Popa și Sebastian Agachi având intervenții foarte bune în câteva situații periculoase ale Chindiei. De luni, FC Argeș va pleca pentru două săptămâni în cantonament la Valea Iașiului, Următorul meci al echipei noastre este programat miercuri, la Curtea de Argeș, cu Concordia Chiajna, ora nefiind încă stabilită.

Caseta tehnică:

FC Argeș: Robert Popa – Buleică, Vișa, Șerbănică, Mușat – Panait, Brînzan, Năstăsie – Barbu, Blejdea Buhăescu. Rezerve: Agachi, Oancea, Dănescu, Oprescu, Tofan, Motroc, Șerban, Szecui, Parciulea, Matiș, Alin Popa, Capră, Ungur, Cocian, Niță, Antonio Stan, Eduard Sanda, Tavi Popescu. Antrenor: Nicolae Dică.

Chindia Târgoviște: Popescu – Șandru, Cucu, Leca, Dumitrașcu – Burlacu, Liviu Mihai, Bic, Andrei Șerban – Neicuțescu, Florea. Rezerve: Aioani, Dinu Moldovan, Martac, Benga, Mitrovic, Yameogo, Novac, Neciu, Neguț, Rață, Voduț, Cherchez, Antrenor: Viorel Moldovan.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds