Remiză echitabilă în Capitală

Dinamo II – FC Argeș II 2-2(2-0)
Au marcat: V.Borcea(min.13), G.Crețu(min.18 pen.) / V. Tudor(min.47), T. Coman(min.51)

FC Argeș II a avut nevoie de cinci etape pentru a obține primul punct din returul ligii a treia. Echipa secundă a clubului nostru a remizat, 2-2, în deplasarea de vineri după-amiază, din Capitală, cu Dinamo II, satelitul formației de prima ligă.

Partida a avut două reprize diametral opuse, prima dominată de bucureșteni, iar cea de-a doua la discreția argeșenilor. Alb-violeții au început timorați meciul și au primit două goluri în primele 20 de minute în urma unor greșeli personale ale lui Robert Curescu și Mălin Bogdan. Până la pauză, gazdele au mai avut și alte oportunități de a închide disputa, însă Bucur a avut câteva intervenții salvatoare. După revenirea de la cabine, piteștenii au redus din diferență prin Vlad Tudor care l-a executat pe portarul dinamovist cu un șut din interiorul careului. FC Argeș II a restabilit egalitatea în minutul 51 prin Tiberiu Coman după o acțiune colectivă. După marcarea golului egalizator, echipa noastră și-a mai trecut în cont și alte ocazii de a se desprinde pe tabelă, însă Găleșeanu, Butoiu, Duminică și Coman nu au fost inspirați la finalizare. În urma acestui rezultat, FC Argeș II ocupă locul 10, ultimul al seriei a IV-a, cu doar 5 puncte, adunate în 14 etape. Următorul meci oficial al formației pregătite de Constantin Schumacher este programat vineri, 3 decembrie, de la ora 13.00, la baza sportivă Albota, cu Rapid II.

Caseta tehnică:

FC Argeș II: Bucur – Mălin, I.Oprescu, Aguță, Curescu(min.50 Tecuceanu) – Găleșeanu, Dinoci(min.46 V.Tudor), Butoiu, Duminică(min.90 Bălașa) – G.Oprescu(min.46 Ciuciulete), Coman(min.82 Drugan).
Rezerve neutilizate: Frumuzache, Miu, Tobias, Stoica. Antrenor: Constantin Schumacher.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds