Remiză fără goluri în Moldova

FC Argeș a plecat cu un punct din Moldova după ce a terminat la egalitate, 0-0, confruntarea de joi seară, cu FC Botoșani, una dintre contracandidatele piteștenilor la intrarea în play-off.                    Foto: facebook Fotograful Sportiv
Partida a fost una extrem de echilibrată, cu ocazii de gol de ambele părți. Ișfan și Meza Colli puteau deschide scorul în prima repriză pentru piteșteni, în timp ce replica moldovenilor a fost dată de Santos și Mailat. După pauză, gazdele au pus crescut presiunea pe defensiva noastră, Camara, Mussis, Santos și Mihai Roman irosind mari ocazii de gol. Argeșul a încercat să lovească pe contraatac, Ișfan trecându-și în cont o mare oportunitate de a modifica tabela. Chiar dacă a avut și momente de nesiguranță, portarul Cătălin Straton poate fi considerat omul meciului prin paradele de excepție avute. În urma acestei remize, FC Argeș a urcat pe locul patru în clasament, cu un total de 13 puncte, adunate în 8 etape. Următorul meci al băieților noștri este programat luni, 5 septembrie, de la ora 18.45, în Trivale, cu FC Hermannstadt.
FC Botoșani – FC Argeș 0-0
FC Botoșani: Pap – Țigănașu(cpt), Șeroni(min.89 Sadiku), Dican, Sno – Mussis(min.82 Tîrcoveanu), Perianu(min.65 Sylla), Ivanov – Mailat, Camara(min.66 M.Roman), Santos(min.82 Petkovski)
Rezerve neutilizate: Ureche, Patache, Tisdell, Dragu
Antrenor: Mihai Teja
FC Argeş: Straton – Tofan, M. Constantin, Dobrosavlevici, Vianna – Meza Colli, Njike – Latovlevici(min.65 Calcan), Donisa(min.65 Jakolis), Işfan – Garita(min.74 Alceus)
Rezerve neutilizate: Greab, Raynov, Șerban, Florescu, Covaci, Celestine
Antrenor: Andrei Prepeliță
Cartonașe galbene: Mailat, Mateus, Șeroni, Dican / Vianna
Stadion: Municipal(Botoșani)
Arbitru: Andrei Moroiță /A1: Mircea Orbuleț /A2: Ionel Dumitru /Rezervă: Viorel Flueran
Arbitru VAR: Lucian Rusandu; Arbitru AVAR: Laszlo Imre-Bucsi
Observatori: Marin Petrache, Andrei Ioniță
sursa rezumat: Orange Sport