Remiză pe o ploaie torenţială!

#Metaloglobus Bucureşti – FC Argeş 0-0

FC Argeş a disputat în această după amiază cel de-al şaselea meci de verificare din perioada precompetiţională. Echipa noastră a întâlnit în deplasare pe Metaloglobus Bucureşti, colega de eşalon, formaţie care este pregătită de piteşteanul Alin Chiţa. Confruntarea dintre cele două tabere s-a terminat 0-0 şi a fost un test util pentru cei doi tehniciani în încercarea de a găsi cea mai bună formulă cu care să înceapă returul campionatului.

Partida s-a disputat pe un teren sintetic aflat foarte aproape de cel al formaţiei din Capitală, pe care nu s-a putut intra din cauza bălţilor. Pe toată durata celor 90 de minute a plouat foarte rău iar jucătorii ambelor echipe au resimţit din plin frigul. Starea terenului şi-a pus amprenta asupra jocului. În multe momenteactorii din teren au fost nevoiţi să treacă peste faza de construcţie din cauza bălţilor care s-au format pe anumite porţiuni ale terenului. Partida a fost una destul de echilibrată, cu ocazii de ambele părţi. Alb-violeţii au avut trei mari oportunităţi de gol, însă de fiecare dată, bucureştenii au scăpat ca prin urechile acului. În urma unei faze fixe, Mihăescu a profitat de o respingere greşită a portarului bucureştean, a şutat către poartă, însă mingea a fost respinsă de pe linia porţii de un fundaş. Andrei David le-a dat mari emoţii bucureştenilor când a bătut foarte bine o lovitură liberă din preajma careului, însă balonul a trecut milimetric pe lângă transversală. O mare ocazie de a deschide scorul a avut şi Andrei Nilă. Atacantul argeşenilor a scăpat singur cu gooal-keperul Metaloglobusului, însă a tras în acesta!. Replica bucureştenilor a fost dată de Ghenovici care a bătut foarte bine o lovitură liberă, însă Tavi Popescu a reuşit să respingă din vinclu.

Metaloglobus Bucureşti, I repriză: Burci – Asanache, Mitroi, Caramalău, Negotei – Robu, Răileanu, Szecui, Potecea – Ghenovici, Birciulescu. În partea secundă a meciului au mai intrat Asanache, Mitroi, Agache, Sava, Ispir, Niculae, Dincă, Roşu şi Voican. Antrenor: Alin Chiţa.

FC Argeş: Popescu (min. 60 Nicuşor Grecu) – Tofan, Cotigă, Mihăescu, Stan – Alin Popa, Panait, David, Martin – Stoica, Nilă. Din minutul 60 au mai intrat Oancea, Raul Costin, Vişa, Şerbănică, Năstăsie, Şerban şi Tăbăcariu. Antrenor: Emil Săndoi.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.