S-au pus în vânzare biletele pentru meciul FC Argeș – Gaz Metan Mediaș

FC Argeş a pus în vânzare biletele pentru meciul de campionat cu Gaz Metan Mediaș, partidă care contează pentru runda cu numărul 18 din Casa Liga 1. Prețurile tichetelor pentru jocul programat luni, 6 decembrie 2021, de la ora 17.30, pe stadionul Nicolae Dobrin, sunt cuprinse între 15 și 50 lei, în funcție de sectorul de tribună ales.

Cei care doresc să cumpere bilete online o pot face accesând următorul link: https://argesfc.ro/. Biletele pot fi cumpărate vineri şi sâmbătă de la magazinul oficial al clubului, situat la parterul Casei Cărții, iar până duminică şi de la magazinele Favorit. În ziua partidei, tichetele vor fi disponibile și la casele de bilete ale stadionului Nicolae Dobrin care se vor deschide la ora 16.00. Meciul se va desfășura cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a stadionului Nicolae Dobrin. Copiii sub 14 ani au intrarea gratuită pe stadion, însă aceștia trebuie să fie însoțiți de unul dintre părinți care poartă întreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora în interiorul arenei.

Locații magazinele Favorit:

-cartierul Trivale, Complex 2
-strada Exerciţiu, lângă Asirom
-strada Crinului, complexul alimentar

Prețuri bilete:

Peluze – 15 lei
Tribuna II – 20 lei
Tribuna I – 25 lei
Tribuna Zero – 50 lei (număr limitat) – numai de la magazinul oficial al clubului.

IMPORTANT: Pe stadion vor avea acces:

• Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
• Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2.

Accesul la meci se face pe baza certificatul verde, care atestă apartenența la una dintre cele două categorii de mai sus. Purtarea măștii de protecție este obligatorie!.

Vă așteptăm în tribune, alături de băieții noștri! Hai FC Argeș!