Săndoi: „Meritam o victorie mai categorică!”

La finalul meciului de sâmbătă cu CS Baloteşti, câştigat de FC Argeş cu 2-0, Emil Săndoi, antrenorul echipei noastre s-a declarat mulţumit de jocul echipei.
Tehnicianul grupării din Trivale îşi doreşte ca jucătorii săi să abordeze toate partidele doar la victorie: „În primul rând vreau să-i felicit pe băieţi pentru modul în care au abordat partida de astăzi, în condiţiile unei temperaturi destul de ridicate. Atunci când este un debut într-o competiţie, există de fiecare dată o nesiguranţă pentru că nu ştii exact unde te afli. Jocurile amicale nu se compară cu cele oficiale. Este bine că am reuşit să ne adjudecăm cele 3 puncte puse în joc. Îmi pare rău că am mai avut destul de multe ocazii pe care le-am ratat. Cred că numai Năstăsie a avut vreo patru!. Până la urmă este important că am reuşit victoria. Nu am primit gol. Adversarul cred că a avut o singură oportunitate din faţa porţii, pe o poziţionare greşită. Şi jucătorii tineri au făcut o partidă bună. Nu au făcut greşeli individuale. Constat pe zi ce trece că în jocul lor există o maturitate chiar dacă sunt sub 21 de ani. Noi jucăm cu trei jucători sub 21 de ani, unul în poartă şi doi fundaşi centrali. Au nevoie de încredere în continuare. Şi ceilalţi jucători s-au ridicat la nivelul întregii echipe. Singurul meu regret este că nu am reuşit să înscriem de mai multe ori pentru că meritam o victorie şi mai categorică. La nivelul gazonului este o căldură incredibilă. Cred că se vede şi pe mine şi eu nu am jucat. Au fost momente în care am conservat bine rezultatul. Nu ne-am mai asumat riscuri, ne-am poziţionat bine în teren. Am încercat să mai înscriem pe contrele pe care le-am mai avut. Nu am mai reuşit, dar cine ştie, poate am păstrat golurile pentru meciurile următoare”.

#”Toţi jucătorii sunt băieţi de mare caracter”
Tehnicianul echipei noastre spune că indiferent de situaţia juridică a clubului, jucătorii vor trebui să dea totul pe teren: ” Vom face tot posibilul să-i ţin motivaţi pe jucători şi vom încerca să acumulăm cât mai multe puncte. Să vedem pe unde ne situăm. Vom aştepta să vedem ce se va întâmpla. Nu poate nimeni să fie sigur de ceva în România. Nu ştiu, se schimbă o lege peste noapte. În fotbal e posibil orice!. Cu sacrificiu, cu umilinţă în fiecare fază, indiferent cum te cheamă, aceşti jucători reprezintă culorile unei echipe de mare tradiţie. Trebuie în fiecare partidă să ne dăruim total. Asta vreau din partea fiecărui jucător pe care îl avem, chiar dacă joacă 90 de minute sau intră pe parcurs şi joacă doar câteva minute. Trebuie să tratăm cu maximă seriozitate orice duel, indiferent de ce minut este şi de ce scor arată tabela. Asta încercăm să le transmitem jucătorilor şi asta vom face în continuare. Sunt convins că avem în grupă băieţi de mare caracter. Mizez pe caracterul lor că indiferent de situaţia în care este acest club, vor face tot ce depinde de ei şi de noi, să obţinem cele mai bune rezultate. Toţi jucătorii care sunt în lot sunt jucători de mare caracter” a spus Emil Săndoi la conferinţa de presă de după meci.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.