Săndoi: „Rezultatul este echitabil”

La finalul partidei de vineri seară cu Ripensia Timişoara, terminată la egalitate, 1-1, Emil Săndoi, antrenorul echipei noastre s-a declarat nemulţumit de arbitraj. Tehnicianul lui FC Argeş i-a reproşat arbitrului Florin Mazilu că a dictat prea uşor lovitura de la 11 metri la ţinerea în careu a lui Dumiter de către Mihăescu.

Săndoi consideră echitabil rezultatul de egalitate: ”Un joc disputat pe tot parcursul celor 90 de minute. Am spus-o de la bun început că, din punctul meu de vedere, Ripensia ar merita să fie mult mai sus, locul nu este conform cu calitate jocului prestat. Noi am început mai bine, am avut câteva ocazii de a înscrie, apoi am făcut diferenţa pe tabelă. Apoi au intervenit nişte inexactităţi în apărarea noastră. Am fost nevoit să fac o schimbare, cu un jucător nefolosit sezonul acesta şi care venea după o accidentare. Dacă stau bine să mă gândesc, rezulatul este echitabil, pentru pentru că şi Ripensia a avut ocazii pe final, pe fondul greşelilor noastre. Am făcut cadouri echipei adverse şi nu am ştiut bine să gestionăm finalul de meci”, a spus tehnicianul echipei noastre la finalul partidei.

#”Dacă ni se dădeau toate penalty-urile, eram pe primul loc!”

Antrenorul lui FC Argeş spune că Mazilu a dat uşor penalty-ul la Dumiter. Săndoi consideră că dacă FC Argeş ar fi primit penaltyurile pe care ar fi trebuit să le primească, echipa noastră ar fi fost pe primul loc: ”Poate sunt subiectiv, dar a fost un fault fluierat uşor pentru Ripensia, apoi şi la faultul din care a apărut lovitura liberă de dinainte de 11 metri, cred că jucătorul nostru a lovit mingea corect. Vreau să fim trataţi cu aceeaşi monedă. S-a tot vehiculat că FC Argeş nu are drept de promovare. Noi am avut un singur gol marcat din penalty în 15 etape. În rest, au mai fost cinci partide în care am avut 11 metri clar, mingi jucate cu mâna în careu, ca la volei, ca la handbal. Nu s-a acordat nimic. De asta poate că sunt supărat, pentru că se judecă cu monede diferte. Eu cred că dueluri de acest gen sunt zeci în careu. Scuzaţi-mi subiectivismul, dar îmi place să fiu o persoană realistă. Dacă ni se acordau aceste penalty-uri eram pe primul loc în clasament”, a spus Săndoi la conferinţa de presă de după meci.