Săndoi: „Scorul este mincinos!”

La finalul meciului de sâmbătă după-amiază, cu Metaloglobus Bucureşti, pierdut de FC Argeş cu 1-0, Emil Săndoi, antrenorul echipei noastre, s-a declarat extrem de nemulţumit de scorul final. Tehnicianul grupării din Trivale consideră că echipa piteşteană merita cel puţin un punct după felul în care s-au desfăşurat ostilităţile în teren.


Săndoi a pus acest eşec pe seama ratărilor jucătorilor săi: „Fotbalul este nedrept. Este incredibil să joci 90 de minute şi să ai 8 sau 10 ocazii de gol, să lovească mingea bara, să se plimbe prin faţa porţii de 5-6 ori, dar să nu reuşim să o băgăm în poartă nici de la 1 m, nici de la 5 metri!. Adversarul, în a doua repriză, a intrat în careul nostru de 16 m doar o singură dată. Poate în prima repriză a mai avut o situaţie periculoasă. Chiar e nedrept fotbalul în situaţii de genul ăsta. Să domini categoric din minutul 1 şi până în minutul 90, adversarul să nu îţi pună nici un fel de probleme şi să iei un gol aşa de uşor, pe o minge bâlbâită prin faţa porţii… Ne-am creat foarte multe ocazii şi este un lucru îmbucurător. Dacă nici din 16 m şi nici din 6 m nu putem să înscriem, este o problemă. O să lucrăm în continuare. Un rezultat total mincinos având în vedere ce s-a întâmplat pe teren. Cred că noi am demonstrat că am fost echipa mai bună. Am avut şi posesie, am avut şi şuturi la poartă. Haideţi să facem o socoteală!. Câte şuturi la poartă am avut noi şi câte a avut adversarul… Sau ce posesie am avut noi şi contra vântului şi ce posesie au avut ei…Am avut o posesie de 75-80%. Din păcate, trebuie să învăţăm din greşeli. Un rezultat mincinos. Va trebui să ne capacităm în jocurile următoare, să câştigăm şi să fim mai atenţi la finalizare. Este un aspect foarte important, pentru că până la urmă, fotbalul se joacă pe goluri”.

#”Sper să nu mai avem acest ghinion!”

Principalul echipei noastre speră ca elevii săi să fie mult mai eficienţi în ofensivă în meciul cu Chindia Târgovişte, de la sfârşitul săptămânii viitoare: „Tot ce-mi doresc eu este să nu mai avem acest ghinion pe care parcă ni-l atragem. Nu ştiu exact ce se întâmplă, pentru că dominăm jocul, ducem mingea în careu, căutăm culuare, ducem mingea în părţile laterale , venim cu centrări în faţa porţii, ajungem şi în zona centrală, dar din păcate, nu reuşim să înscriem. Referitor la jocul cu Chindia, întâlnim o echipă bună, care nu întâmplător este acolo în fruntea clasamentului, dar ştiţi că am făcut jocuri bune cu toate echipele, chiar şi atunci când am pierdut. Meciul de astăzi cu Metaloglobus este un exemplu. Cine a văzut meciul îşi dă seama că lucrurile nu au stat aşa cum stau pe tabela de marcaj” a spus Săndoi la finalul partidei cu Metaloglobus.